reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Pozytywne bo najważniejsze, że była owu i seks też byłA jak nastroje u Was..??
Mój zaczyna od jutra ciężki i pracowity okres w pracy aż do niedzieli.. Takze nie wiem jak to będzie z ❤... Ale jakoś spróbujemy..
No to super.. No to teraz kolejnym krokiem będą kreskiPozytywne bo najważniejsze, że była owu i seks też był
HeraUnique
W tym cyklu innej opcji nie zakładamNo to super.. No to teraz kolejnym krokiem będą ⏸kreski
L
Ladycarooo
Gość
Hej
Widzę, ze nastroje pozytywne, bardzo mnie to cieszy,
U mnie wg jednego kalendarzyka owu powinnam mieć dziś, według drugiego w piątek. Wczoraj brzuch mnie bolał jak na okres i lewy jajnik też. a testy owu póki co wszystko negatywne... no nic. pracujemy ciężko
Widzę, ze nastroje pozytywne, bardzo mnie to cieszy,
U mnie wg jednego kalendarzyka owu powinnam mieć dziś, według drugiego w piątek. Wczoraj brzuch mnie bolał jak na okres i lewy jajnik też. a testy owu póki co wszystko negatywne... no nic. pracujemy ciężko
AniaL92
Pozytywne myślenie trzymaaammm kciukasyW tym cyklu innej opcji nie zakładam
No i takie podejście mnie cieszy..W tym cyklu innej opcji nie zakładam
Ja wczoraj tak patrzyłam na daty i mówię do mojego, że jak w tym cyklu sie nie uda i w kolejnym zaczniemy to owu mam planowane na sylwestra jak 2 lata temu.. Więc noworoczne starania możliwe..
U mnie też 1 dpo [emoji16]
Oczywiście tylko na podstawie testów owu [emoji16]
Dzień dobry, witam się w 1dpo [emoji16][emoji6]
U nas wczoraj byl foch wieczorem bo moj nie chcial. Tzn bolaly go plecy ... mowie trudno . Ale o polnocy sie przebudzil i zrobil szybka akcje [emoji1787][emoji23]( a tak wgl na jaki dzien zaliczyc [emoji178] jak zakonczyly sie kilka minut po polocy ) hihi.
Dzis rano test nadal krecha druga mocna . Testy sie skonczyly i musze zaleciec kupic . Brzuch mnie cmi jakos dziwnie . To chyba z emocji. No nic juz odpuszczam staremu chyba bo mi sie wykonczy.
Dzis rano test nadal krecha druga mocna . Testy sie skonczyly i musze zaleciec kupic . Brzuch mnie cmi jakos dziwnie . To chyba z emocji. No nic juz odpuszczam staremu chyba bo mi sie wykonczy.
reklama
A jak Ty czujesz? Po objawach??U mnie też 1 dpo [emoji16]