reklama
Przy pierwszej córce robiliśmy 2 razy dziennie w płodne dni bez badań i sprawdzania owulacji itp. Udało się za pierwszym razem. Teraz przez 3 cykle się nie udało mimo że bardziej się kontroluje, 4 cykl co 2 dzień i też nic... Ale widzę po mężu że lepiej idzie co 2 dzień, może faktycznie plemniki są bardziej zregenerowane i szybciej się udaje i chyba to dla naszego przypadku lepszy pomysłDziewczyny, tak się zastanawiam, bo krąży opinia, że najlepiej się kochać co dwa dni, że plemniki silniejsze itp. Czy to rzeczywiście tak jest Waszym zdaniem? Dni płodne przypadają mi w okolicach weekendu i chętnie bym swojego zaciągnęła do łóżka częściej.. Chciałabym, żeby się po prostu udało. Jak myślicie? Wiem, że to pewnie głupie pytanie ale po prostu bardzo chcemy, żeby ten cykl zaowocował w końcu dwoma kreskami. Jak to jest u Was?
Niestety wyjścia nie mam , ale mam nadzieję że ten cykl będzie łaskawy dla nas i okaże się , że tym razem warto było czekać tak długo [emoji4]
O rany 32 dni to dopiero musisz mieć cierpliwość [emoji6]
Anushka_
Zaciekawiona BB
Na pewno, trzymamy kciuki ❤Niestety wyjścia nie mam , ale mam nadzieję że ten cykl będzie łaskawy dla nas i okaże się , że tym razem warto było czekać tak długo [emoji4]
( Nie ) dziękuję [emoji8]
Na pewno, trzymamy kciuki [emoji173][emoji1696]
HeraUnique
Fanka BB :)
Witam wszystkie przyjemnego dnia
reklama
Hej hej miłego dnia wszystkim [emoji8] dziewczyny ja nie wiem co jest ale dzisiejszy test jaśniejszy od wczorajszego [emoji17] A przecież to nie był taki mega pozytyw czyli co cykl bez owu? [emoji17]
U góry wczorajszy test wieczorny
U góry wczorajszy test wieczorny
Załączniki