reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Cześć dziewczyny :) . Ale naskrobałyście! Powiedzcie mi coś, bo jakoś mi strasznie przykro :( do miesiączki równy tydzień, a mi już jest przykro, że się nie udało... ehhh... trzymam za Was wszystkie kciuki!
Co to tu za smety.. Będzie dobrze.. Myśl pozytywnie. Głowa do góry ❤️❤️
Skad ty wiesz ze się nie udało. Nie myśl o tym w ten sposób.. Udało się i tyle, nie ma innego wyjścia.

Co to tu za smety.. Będzie dobrze.. Myśl pozytywnie. Głowa do góry ❤❤
Skad ty wiesz ze się nie udało. Nie myśl o tym w ten sposób.. Udało się i tyle, nie ma innego wyjścia.
Zobaczysz, że będziesz mieć dobre wyniki i uda się Tobie w tym cyklu ❤

Hej!
Ja dziś 9 dzień cyklu, owu ma być według jednej aplikacji w środę, według innej w piatek, testy też już robię... ale nie ma to takiego znaczenia, bo my pracujemy regularnie, niezależnie od owulacji ;D
Trzymajcie kciuki!

Testowanie planuje 21.12. Po 15 miesiącach starań zaczynam przygodę z CLO. We wrześniu usuwana ciąża pozamaciczna. Trochę jestem już styrana psychicznie, ale nada z nadzieją. Wierzę w CLO

A jaką dostałaś dawkę clo? Warto przy stymulacji chodzić na monitoringi 🙂 Mi przy cyklach z clo na początku nie pękały pęcherzyki - we wrześniu jeden pęcherzyk urósł do 5cm więc zrobiła się z niego torbiel. Teraz już dostaję zastrzyk na pęknięcie i wszystko jest ok 👍
Trzymam kciuki i wierzę razem z Tobą ❤

reklama
Do góry