reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A czemu az tak pesymistycznie jestes nastawiona?
Jakieś takie przeczucie... czasami tylko bolą mnie jajniki jak na @ a poza tym nic nie czuję... w poprzednich ciążach chociaż piersi już bolały. Wiem, ze nie ma co porównywać, bo każda ciąża inna, ale cóż. Nawet o ewentualnych testach nie myślę, bo nie chcę jednej kreski zobaczyć 😂

Jakieś takie przeczucie... czasami tylko bolą mnie jajniki jak na @ a poza tym nic nie czuję... w poprzednich ciążach chociaż piersi już bolały. Wiem, ze nie ma co porównywać, bo każda ciąża inna, ale cóż. Nawet o ewentualnych testach nie myślę, bo nie chcę jednej kreski zobaczyć [emoji23]

No ale na tym etapie to nawet implantacji moglo nie byc wiec jakie objawy chcesz miec. Glowa do gory. Ja to nawet niewiem czy owu byla, jest czy bedzie hahah.

Cześć dziewczyny :) . Ale naskrobałyście! Powiedzcie mi coś, bo jakoś mi strasznie przykro :( do miesiączki równy tydzień, a mi już jest przykro, że się nie udało... ehhh... trzymam za Was wszystkie kciuki!

Tez jestem tydzień do @ (mam nadzieje) wiec spokojnie. Jeśli Cię to pocieszy to zeszły już ze mnie owulacyjne wzdęcia i czuje sie zupełnie normalnie [emoji16]

Dzień dobry 😊🤗
Do dziewczyn mierzących regularnie temperaturę: czy pobudka w nocy (ale nie wstawałam z lozka) na 100% wpłynie na temperaturę mierzoną rano? Od paru dni pieseł nam choruje i nas budzi 🥴 a dziś rano temp wskazała 36,77. Jestem 2 dni po peaku, szyjka wysoko, miękka i otwarta, śluz płodny zaczął się chyba dopiero wczoraj.

Tez jestem tydzień do @ (mam nadzieje) wiec spokojnie. Jeśli Cię to pocieszy to zeszły już ze mnie owulacyjne wzdęcia i czuje sie zupełnie normalnie [emoji16]
No pewnie, że pocieszy :) z tego co pamiętam, jakoś teraz masz robić betę, choć to niezgodne z Twoimi zasadami? Kurde. Chciałabym, żeby się udało!

Mój ośmiolatek właśnie przed chwilą na lekcji oświecił całą klasę, że mama ogląda horrory, a potem boi się zejść do piwnicy...🤦‍♀️

A więc zwiększamy dawkę letroxu na weekend, zwiększamy witaminę D, dla niemęża nowe suple. Owulka z tego co mówiła do 7-10dni, pecherzyki maja dopiero 11mm, 10mm. Mam oczyścić głowę i działać dalej, bo nie ma do mnie jakichkolwiek zastrzeżeń [emoji846]
To jaka dawkę leku teraz masz?? I starać się możecie normalnie czy masz czekać aż TSH spadnie..??

reklama
No pewnie, że pocieszy :) z tego co pamiętam, jakoś teraz masz robić betę, choć to niezgodne z Twoimi zasadami? Kurde. Chciałabym, żeby się udało!

Mój ośmiolatek właśnie przed chwilą na lekcji oświecił całą klasę, że mama ogląda horrory, a potem boi się zejść do piwnicy...[emoji2356]

Kurde, dobra pamięć [emoji6] dalej się z tym nie pogodziłam, No ale jak trzeba to trzeba [emoji2368] oby nam wszystkim się udało jeszcze w tym roku [emoji110]

Do góry