reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Eh dziewczyny, mam negatywne przeczucia co do tego cyklu :( coś mi się poprzestawiało i chyba może być jeszcze trudniej w tym cyklu. Pewnie zaburzenia z powodu ilości stresu w tym mcu :( @Przyszła jak zawsze o czasie, ale bardzo skąpa 2 dni, dzień przerwy i dziś znów jeszcze jakieś plamienie...nigdy tak nie miałam, test oczywiście negatywny. Dobrze że pierwszy raz zakupiłam testy owu, może jakimś cudem uda się wstrzelić...

reklama
Eh dziewczyny, mam negatywne przeczucia co do tego cyklu :( coś mi się poprzestawiało i chyba może być jeszcze trudniej w tym cyklu. Pewnie zaburzenia z powodu ilości stresu w tym mcu :( @Przyszła jak zawsze o czasie, ale bardzo skąpa 2 dni, dzień przerwy i dziś znów jeszcze jakieś plamienie...nigdy tak nie miałam, test oczywiście negatywny. Dobrze że pierwszy raz zakupiłam testy owu, może jakimś cudem uda się wstrzelić...
Kochana głowa do góry! Pamiętaj ze wasze starania nie musza się kończyć na tym cyklu :) jeżeli masz wątpliwości co do swojego zdrowia chodzi mi tutaj o plamienia to może warto iść na badania ? :) ale bardzo możliwe ze to wynik stresu. U mnie przez stres długość cyklu z 28-29 zrobiło się w jednym miesiącu na 36 dni 🤦🏼‍♀️. Warto się trochę wyluzować na swój sposób :) może zrób dla siebie coś miłego :) oczywiście to co lubisz. Może zaszalej zmień fryzurę idź na profesjonalna sesje żeby trochę odreagować od rzeczywistości? A może jesteś innym typem? Może wolisz mocny trening, w którym wypocisz negatywne emocje i myśli? Znajdź coś dla siebie, podnieść koronę z ziemi i walczymy dalej hehe 😃👑. Nie poddajemy się 🥰

Z Waszych doswiadczen, ile dni dzieli owulacje od miesiaczki? Bylam przekonana, ze 14, w zeszlym cyklu monitoring i testy owulacyjne, a miesiaczka mnie zaskoczyla 3 dni wczesniej

Nic[emoji1] ta wiedza nie jest mu obca. Mówię, że mam dni płodne, a on że ok. Myślę że nie zwraca uwagi na to że jest to kilka dni i nie zastanawia się że dopiero za miesiąc albo i więcej znowu będę miała płodne.
A poza tym on jest tu głosem rozsądku - zajdę w tym miesiącu a jak nie to w następnym i też będzie dobrze [emoji5] czasami zazdroszczę takiego chillowego podejścia [emoji12]

My tez poschodzimy do sprawy na spokojnie, niemniej jak kiedyś rozmawialiśmy o mechanizmach, kiedy kobieta jest płodna, jak dochodzi do zapłodnienia, co musi się wydarzyć żeby do niego doszło to się złapał za głowę [emoji23][emoji23][emoji23] niby wiedział, ale nie wiedział [emoji23][emoji23][emoji23] teraz tylko dopytuje „to kiedy masz te najbardziej płodne dni?” [emoji23] chociaż moja płodność akurat nie wpływa na nasze życie intymne na szczęście [emoji6]

reklama
Do góry