reklama
Proszę mnie wpisać na 20.12Napiszcie kiedy będziecie testować, to zrobię zaraz tabelkę i będę ją uzupełniać
Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Tak tak. Chyba że ciekawość podkusi prędzej@Aleksaaaandra jak dobrze zobaczyłam i wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem razem testujemy 5.12?
AniaL92
HejCześć, jak tam nastroje??
U mnie jak narazie w porządku, jestem dopiero 6 dpo także jeszcze nie szaleje spokojnie czekam na rozwój sytuacji
@lisa dziekuje a jakoś takie rózne. Wgł ovu friend owulacja powinna być dzisiaj. Tam już kilka lat wprowadzam dane. Wgl testow one caly czas takie same takze nie mam pojecia. Ciemniejsze mi sie wydawaly w 12 dc niz teraz hahah. Ta aplikacja od testow caly czas pamieta jakby ten pik co zmniejszylam recznie i pokazuje ze jestem juz 3dpo [emoji28] . Przytulanki byly w 9, 12, 15 dc ( czyli wczoraj) co ma byc to bedzie. Z tymi testami to albo sa do niczego, albo przegapilam albo nie bedzie owulacji albo brdzie Bog wie kiedy.
Witam nowe staraczki i zaciskam kciuki za 2 kreseczki w grudniu [emoji178]
HeraUnique
Very good indeedCześć, jak tam nastroje??
No to za tydzień będzie jako testowanieHej
U mnie jak narazie w porządku, jestem dopiero 6 dpo także jeszcze nie szaleje spokojnie czekam na rozwój sytuacji
reklama
Będzie dobrze.. Trzeba myśleć pozytywnie..@lisa dziekuje a jakoś takie rózne. Wgł ovu friend owulacja powinna być dzisiaj. Tam już kilka lat wprowadzam dane. Wgl testow one caly czas takie same takze nie mam pojecia. Ciemniejsze mi sie wydawaly w 12 dc niz teraz hahah. Ta aplikacja od testow caly czas pamieta jakby ten pik co zmniejszylam recznie i pokazuje ze jestem juz 3dpo [emoji28] . Przytulanki byly w 9, 12, 15 dc ( czyli wczoraj) co ma byc to bedzie. Z tymi testami to albo sa do niczego, albo przegapilam albo nie bedzie owulacji albo brdzie Bog wie kiedy.