reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

No i coś zaczyna się dziać [emoji16][emoji16] według kalendarzyka owu za 2 dni [emoji4] dziś wieczorem jeszcze będę robić [emoji4]
20201123_063625.jpeg

reklama
@lisa dziekuje a jakoś takie rózne. Wgł ovu friend owulacja powinna być dzisiaj. Tam już kilka lat wprowadzam dane. Wgl testow one caly czas takie same takze nie mam pojecia. Ciemniejsze mi sie wydawaly w 12 dc niz teraz hahah. Ta aplikacja od testow caly czas pamieta jakby ten pik co zmniejszylam recznie i pokazuje ze jestem juz 3dpo [emoji28] . Przytulanki byly w 9, 12, 15 dc ( czyli wczoraj) co ma byc to bedzie. Z tymi testami to albo sa do niczego, albo przegapilam albo nie bedzie owulacji albo brdzie Bog wie kiedy.

Witam nowe staraczki i zaciskam kciuki za 2 kreseczki w grudniu [emoji178]

reklama
@lisa dziekuje a jakoś takie rózne. Wgł ovu friend owulacja powinna być dzisiaj. Tam już kilka lat wprowadzam dane. Wgl testow one caly czas takie same takze nie mam pojecia. Ciemniejsze mi sie wydawaly w 12 dc niz teraz hahah. Ta aplikacja od testow caly czas pamieta jakby ten pik co zmniejszylam recznie i pokazuje ze jestem juz 3dpo [emoji28] . Przytulanki byly w 9, 12, 15 dc ( czyli wczoraj) co ma byc to bedzie. Z tymi testami to albo sa do niczego, albo przegapilam albo nie bedzie owulacji albo brdzie Bog wie kiedy.

Witam nowe staraczki i zaciskam kciuki za 2 kreseczki w grudniu [emoji178]
Będzie dobrze.. Trzeba myśleć pozytywnie.. ❤️❤️

Do góry