reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dzień dobry [emoji846] czytam Was od początku, ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć, bo cały czas miałam nadzieję, że w tym miesiącu się uda [emoji23]
Krótko o mnie - 32lata, ponad 2 lata temu ciąża pozamaciczna wykryta w 8tc i usunięcie jajowodu, obecnie starania od lipca 2019, ale partner był nie do końca przekonany, od lipca tego roku starania bardzo intensywne już z P. "po swojej stronie". Dziś 1dc, cykle 32-35dniowe, ale choćby się waliło i paliło będę testować 24.12 z nadzieją na odczarowanie świąt [emoji846]
Trzymam za wszystkie starające się kciuki i życzę pięknych grudniowych [emoji3498]

reklama
Dzień dobry [emoji846] czytam Was od początku, ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć, bo cały czas miałam nadzieję, że w tym miesiącu się uda [emoji23]
Krótko o mnie - 32lata, ponad 2 lata temu ciąża pozamaciczna wykryta w 8tc i usunięcie jajowodu, obecnie starania od lipca 2019, ale partner był nie do końca przekonany, od lipca tego roku starania bardzo intensywne już z P. "po swojej stronie". Dziś 1dc, cykle 32-35dniowe, ale choćby się waliło i paliło będę testować 24.12 z nadzieją na odczarowanie świąt [emoji846]
Trzymam za wszystkie starające się kciuki i życzę pięknych grudniowych [emoji3498]
Powodzenia, obyś jak najszybciej zobaczyła [emoji3498][emoji846]

Dziewczyny, dostałam wyniki. Tsh 2,41, prog 29, beta poniżej 0.1. Wiem, że miałam testować 1.12 ale zrobiłam betę dla swojego spokoju i co by się za kilka dni nie doszukiwać objawów. Mówi się cóż i stalara dalej... okres planowo ostatniego listopada i jeśli tak przyjdzie to kolejna szansa 27.12.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dostałam wyniki. Tsh 2,41, prog 29, beta poniżej 0.1. Wiem, że miałam restować 1.12 ale zrobiłam betę dla swojego spokoju i co by się za kilka dni nie doszukiwać objawów. Mówi się cóż i stalara dalej... okres planowo ostatniego listopada i jeśli tak przyjdzie to kolejna szansa 27.12.
Ładny prog masz.. A może za szybko na bete?? Ile do 🐵 ci zostało??

Dziewczyny, dostałam wyniki. Tsh 2,41, prog 29, beta poniżej 0.1. Wiem, że miałam testować 1.12 ale zrobiłam betę dla swojego spokoju i co by się za kilka dni nie doszukiwać objawów. Mówi się cóż i stalara dalej... okres planowo ostatniego listopada i jeśli tak przyjdzie to kolejna szansa 27.12.

Troche wcześnie na bete tak mi się wydaje. Pamietam jak koedyś myślałam ze jestem w ciąży i chciałam zrobić bete ale byłam przed terminem @. I babka w labo mi powiedziała że nie ma to sesu bo może nic nie wyjść. Że około dnia spodziewanej @ trzeba zrobić. Trzymam kciuki żeby jednak soę udało.moglo nawet do implantacji jeszcze nie dojsc a wtedy hcg nie bedzie

A ile dni po owu?

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny ale nie łudzę się. Bardziej mnie tsh zmartwiło. Ostatnio miałam 1,79 a teraz taki skok. Jutro czekają mnie pozostałe badania na glukozę, krzywą, żelazo, magnez, ft3,4 antytpo. Ja się staram o 9 ciążę, a donosiłam 2. Żeby móc zajść znowu w ciążę schudłam ponad 50 kg... Badania różne muszę porobić bo jestem po operacji endometriozy (zrobiła się na bliźnie po cc). Mamy tez konflikt serologiczny z mężem wiec muszę zbadać poziom immunoglobulin. Ehh to się wygadałam. Dzięki za wsparcie.

Do góry