Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Hej. U mnie dziś 18 dc już po owulacji 5 dni a czuje jakbym popuściła w majtki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jesteś pewna że już po owu..??Hej. U mnie dziś 18 dc już po owulacji 5 dni a czuje jakbym popuściła w majtki.
Hej. U mnie dziś 18 dc już po owulacji 5 dni a czuje jakbym popuściła w majtki. [emoji33][emoji33][emoji848]
Tak. Testy i badanie szyjki wykazały w tamtym tygodniu owulację. Szyjka na ten moment jest całkowicie zamkniętaA jesteś pewna że już po owu..??
Hej, ja dziś 25dc, 7dpo. I odrana takie kucie w jajniku, i ogólne ćmienie brzucha. W tamtym cyklu też mnie brzuch ćmił przed @ więc pewnie nic z tego. Nie nastawiam się nawet.Hej. U mnie dziś 18 dc już po owulacji 5 dni a czuje jakbym popuściła w majtki.
Myśl pozytywnie, a nie tu już że się nie udało..Hej, ja dziś 25dc, 7dpo. I odrana takie kucie w jajniku, i ogólne ćmienie brzucha. W tamtym cyklu też mnie brzuch ćmił przed @ więc pewnie nic z tego. Nie nastawiam się nawet.
Może i masz rację, ale wolę w te stronę niż się nakręcić wiem że póki nie ma @ jest jakaś nadzieja, tylko stwierdzam podobne odczucia tego cyklu z tamtym..Myśl pozytywnie, a nie tu już że się nie udało..
Dopóki nie ma jest zawsze nadzieja..
No to zostaje grudniowy termin testowania jeszcze.. Więc jeszcze w tym roku jest szansa na piękne kreski. Więc sie nie załamuj..Może i masz rację, ale wolę w te stronę niż się nakręcić wiem że póki nie ma @ jest jakaś nadzieja, tylko stwierdzam podobne odczucia tego cyklu z tamtym..
Dziekujeale ja spokojnie do tego podchodzę( poprostu wolę się nie nastawiać) ewentualnie w dniu gdy dostanę @ to jest złość, że bez patyka nie podchodź i łzy w oczach. Ale na następny dzień juz że mnie schodzi ta złość i emocje i jest ok. Bardziej zaczynam rozkminiac jak właśnie spóźnia mi się @.No to zostaje grudniowy termin testowania jeszcze.. Więc jeszcze w tym roku jest szansa na piękne ⏸ kreski. Więc sie nie załamuj..