reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Myśl pozytywnie, a nie tu już że się nie udało..
Dopóki nie ma 🐵 jest zawsze nadzieja..
Może i masz rację, ale wolę w te stronę niż się nakręcić 😉 wiem że póki nie ma @ jest jakaś nadzieja, tylko stwierdzam podobne odczucia tego cyklu z tamtym..

Może i masz rację, ale wolę w te stronę niż się nakręcić 😉 wiem że póki nie ma @ jest jakaś nadzieja, tylko stwierdzam podobne odczucia tego cyklu z tamtym..
No to zostaje grudniowy termin testowania jeszcze.. Więc jeszcze w tym roku jest szansa na piękne ⏸️ kreski. Więc sie nie załamuj..

No to zostaje grudniowy termin testowania jeszcze.. Więc jeszcze w tym roku jest szansa na piękne ⏸ kreski. Więc sie nie załamuj..
Dziekuje😘ale ja spokojnie do tego podchodzę( poprostu wolę się nie nastawiać) ewentualnie w dniu gdy dostanę @ to jest złość, że bez patyka nie podchodź i łzy w oczach. Ale na następny dzień juz że mnie schodzi ta złość i emocje i jest ok. Bardziej zaczynam rozkminiac jak właśnie spóźnia mi się @. 😉
Teraz tylko zwróciłam uwagę na podobieństwo odczuć w tych cyklach, w tamtym też z tydzień przed czułam ćmienie brzucha dzień w dzień, i myślałam że coś jest na rzeczy, ale jednak nie.

reklama
Ja myślę dziewczyny że my po owu powinnyśmy mieć nakazane pracować tak aby nie skupiać się na objawach aż do terminu 🐵..
Bo siedzimy i tylko myslismy a może to a może tamto..
Ja się cieszę że wracam do pracy, bo akurat będę już po owu to nie będę miała czasu myśleć czy coś jest czy nie ma..
Więc na forum będę mniej dostępna..

Do góry