reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Cześć, jak tam nastroje??
Hej, hej nastrój całkiem niezle. U mnie 10dc więc w końcu nie ma nudy. Działamy, co by ten grudzień okazał się owocny[emoji1320][emoji4]
Ja mam jednego synka 4 latka [emoji7]i chcielibyśmy choć jeszcze jedna pociechę już obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka aby zdrowe [emoji4]
Ja też mam jednego synka. Płeć nie ma dla mnie żadnego znaczenia tylko zdrowie się dla mnie liczy. Mam nadzieję, że będzie nam dane mieć jeszcze jedno maleństwo [emoji173]

Ja też wiary nie tracę. Co ma być to będzie. Mam dwóch cudownych chłopców i za to dziękuje Bogu a jak się uda mieć jeszcze jedno maleństwo to będzie cudownie
Ja mam córeczkę z 2019 i cichutko marzymy o synku, a ja to najchętniej o bliźniakach, bo wiem że nie będę chciała już kolejnej ciąży. A cudownie byloby mieć trójeczkę dzieciaczków [emoji7]

reklama
Tylko z ta moja owu mega zagadka [emoji23] ja to zazdroszcze jak dziewczyny maja objawy owulacji, a u mnie nawet testy nie wychodza [emoji23][emoji28]
Ja się w sprawie testów nie wypowiem, bo nie robię.. Ja u siebie czuje bo bólu, że coś się dzieje.. A że mnie jak jajnik zaczyna boleć to i noga do kolana aż boli. Więc wiem że coś jest na rzeczy..
Ale w tym cyklu jest jakoś inaczej. Jakiś ten ból taki inny jest, boli mnie jak na 🐵 od wczoraj..

Do góry