reklama
E
Em82
Gość
Hej, hej nastrój całkiem niezle. U mnie 10dc więc w końcu nie ma nudy. Działamy, co by ten grudzień okazał się owocny[emoji1320][emoji4]Cześć, jak tam nastroje??
Ja też mam jednego synka. Płeć nie ma dla mnie żadnego znaczenia tylko zdrowie się dla mnie liczy. Mam nadzieję, że będzie nam dane mieć jeszcze jedno maleństwo [emoji173]Ja mam jednego synka 4 latka [emoji7]i chcielibyśmy choć jeszcze jedna pociechę już obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka aby zdrowe [emoji4]
U mnie 9dc. Więc też działamy.. A mam dziwny ból jak na , jak by zaraz miała się pojawić..Hej, hej nastrój całkiem niezle. U mnie 10dc więc w końcu nie ma nudy. Działamy, co by ten grudzień okazał się owocny[emoji1320]
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Ja mam córeczkę z 2019 i cichutko marzymy o synku, a ja to najchętniej o bliźniakach, bo wiem że nie będę chciała już kolejnej ciąży. A cudownie byloby mieć trójeczkę dzieciaczków [emoji7]Ja też wiary nie tracę. Co ma być to będzie. Mam dwóch cudownych chłopców i za to dziękuje Bogu a jak się uda mieć jeszcze jedno maleństwo to będzie cudownie
Kto wie co się może zdarzyć .. Życzę Ci jak najlepiej, niech się spełni to o czym marzyszJa mam córeczkę z 2019 i cichutko marzymy o synku, a ja to najchętniej o bliźniakach, bo wiem że nie będę chciała już kolejnej ciąży. A cudownie byloby mieć trójeczkę dzieciaczków [emoji7]
Ja mam córeczkę z 2019 i cichutko marzymy o synku, a ja to najchętniej o bliźniakach, bo wiem że nie będę chciała już kolejnej ciąży. A cudownie byloby mieć trójeczkę dzieciaczków [emoji7]
To maleństwo masz w domku.
@lisa u mnie dzis 16dc [emoji854]
No to co raz bliżej testowania..
No to co raz bliżej testowania..
Tylko z ta moja owu mega zagadka [emoji23] ja to zazdroszcze jak dziewczyny maja objawy owulacji, a u mnie nawet testy nie wychodza [emoji23][emoji28]
E
Em82
Gość
Mnie wczoraj tak bolał, może do owu się wszystko szykuje[emoji4] i dobrze bo @ nie zamierzam mieć więc nawet niech się do mnie nie wybiera[emoji57] nie wpuszcze jej i koniec, niech wraca skąd przyszła [emoji2370][emoji854]U mnie 9dc. Więc też działamy.. A mam dziwny ból jak na [emoji204], jak by zaraz miała się pojawić..
reklama
Ja się w sprawie testów nie wypowiem, bo nie robię.. Ja u siebie czuje bo bólu, że coś się dzieje.. A że mnie jak jajnik zaczyna boleć to i noga do kolana aż boli. Więc wiem że coś jest na rzeczy..Tylko z ta moja owu mega zagadka [emoji23] ja to zazdroszcze jak dziewczyny maja objawy owulacji, a u mnie nawet testy nie wychodza [emoji23][emoji28]
Ale w tym cyklu jest jakoś inaczej. Jakiś ten ból taki inny jest, boli mnie jak na od wczoraj..