reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

A podziel się tymi cennymi informacjami [emoji16] może komuś tez pomogą [emoji16]
Kochana to informacje związane z moim zdrowiem :) usg przezpochwowe. Żadnych torbieli itd nie mam, zatoka douglasa bez płynów i takie tam :)
Można w sumie wyciągnąć z tego wniosek taki, ze warto iść na usg i zbadać się. Mało tego dowiedziałam się ze jest pęcherzyk który powinien wczoraj pęknąć. Stwierdzil to na podstawie jego wielkość w dniu badania. Byłam kilka dni po @ :)

reklama
Kochana to informacje związane z moim zdrowiem :) usg przezpochwowe. Żadnych torbieli itd nie mam, zatoka douglasa bez płynów i takie tam :)
Można w sumie wyciągnąć z tego wniosek taki, ze warto iść na usg i zbadać się. Mało tego dowiedziałam się ze jest pęcherzyk który powinien wczoraj pęknąć. Stwierdzil to na podstawie jego wielkość w dniu badania. Byłam kilka dni po @ :)

Aaaaa myślałam ze jakieś sztuczki Ci przekazał [emoji23]
Zgadzam się, warto iść i się zbadać! Dla spokoju ducha lub rozpoczęcia diagnozy, jeśli coś okaże się nie tak [emoji3526] to trzymam kciuki [emoji48][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Kurcze, no niestety nie wszystko od nas zależy. Kobitki jak mają dni płodne to mogą codziennie nawet kilka razy (ja przynajmniej tak mam [emoji16]), a faceci to wiadomo, nie mają takiego ciśnienia. Mój to chyba nie do końca jest świadomy jak mało jest tych dni płodnych w ciągu miesiąca [emoji6]

No wpadek też jest sporo w sumie [emoji23]
U mnie jest odwrotnie, mój mąż mógłby codziennie a dla mnie seks mógłby nie istnieć, jedynie w dni płodne trochę zwiększa mi się ochota

Nie tamtych nie badałam, muszę widocznie iść do lekarza... A macie opinie na temat tych domowych testów na plemniki?
My robiliśmy domowy ale taki drogi, i wyszło że ma dużo plemników i ruchliwych i później na prawdziwym badaniu nasienia się potwierdziło. A jeśli u Ciebie z hormonami będzie ok i nasienie też to polecam zrobić drożność jajowodow zwłaszcza, że miałaś cesarkę.

Ja na szczęście droznosci nie musiałam robić po cc. Bo w drugą zaszłam za pierwszym cyklem.. Zobaczymy jak teraz będzie...

My robiliśmy domowy ale taki drogi, i wyszło że ma dużo plemników i ruchliwych i później na prawdziwym badaniu nasienia się potwierdziło. A jeśli u Ciebie z hormonami będzie ok i nasienie też to polecam zrobić drożność jajowodow zwłaszcza, że miałaś cesarkę.
A pamiętasz może nazwę tego domowego?[emoji6]

reklama
Do góry