reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
No raz to nie wystarczy. Trzeba parę cykli badać żeby sprawdzić. Ja bynajmniej włożę palce i czuć czy twarda w dotyku. Czy jest taki czubek jakby nosa. Kurcze ciężko mi to opisać [emoji848][emoji848] choć powinno się tym nie kierować tak mi pani ginekolog mówiła bo szyjka po zapłodnieniu jak i przed miesiączką jest taka sama. Mnie też kierują piersi gdzie po owulacji do samej miesiączki miałam obrzmiałe bolące. A teraz cisza. I tak miałam w poprzedniej ciąży która straciłam. Ale tak jak mówię każdy cykl może być inny no i każda kobieta jest inna. Więc to są tylko takie moje przemyślenia
Dzięki za info, muszę spróbować

Nadzieja nadzieją, a nakręcanie nakręcaniem😁 nadzieję mam zawsze ale już dawno przestałam czytać wszystko, jako objaw ciąży 🤷‍♀️ lepiej jest się miło rozczarować niż nie miło 🤷‍♀️ a czasami takie szukanie objawów i myślenie o tym może tylko zaszkodzić. Nagle pojawiają się dłuższe cykle, hormony wariują, wszystko się przestawia i jest tylko trudniej. Dlatego właśnie kiedyś zachodziło się w ciążę szybciej, bo się o tym nie myślało, nie szukało 🤷‍♀️
Nadzieja a nakręcanie się to w moim przypadku idą razem chyba. Nakręcę się a bo idę częściej do WC i zaraz wtrąca się nadzieja a bo to może być pierwszy objaw😂😂😂

reklama
Do góry