reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Zawsze było co 28-30 dni. A dziś 32 dzień i nic..

A miałaś monitoring, jesteś pewna kiedy owu była? Ja tez mam zwykle takie cykle jak Ty, a ostatni był 36-dniowy [emoji3061] koszmarnie się dłużył a chciałam już zacząć kolejny, rozumiem Twój ból. Oby Ci zleciało jak najszybciej [emoji110]

A miałaś monitoring, jesteś pewna kiedy owu była? Ja tez mam zwykle takie cykle jak Ty, a ostatni był 36-dniowy [emoji3061] koszmarnie się dłużył a chciałam już zacząć kolejny, rozumiem Twój ból. Oby Ci zleciało jak najszybciej [emoji110]
Nie miałam. Jajniki czułam ok. 15/16 dc więc powinna już być.. Ale biorę też leki na tarczycę więc nie wiem czy to nie ma wpływu.. Nic czekam dalej, może do końca tygodnia się pojawi..

Nie miałam. Jajniki czułam ok. 15/16 dc więc powinna już być.. Ale biorę też leki na tarczycę więc nie wiem czy to nie ma wpływu.. Nic czekam dalej, może do końca tygodnia się pojawi..

Mnie w ubiegłym cyklu jajniki pobolewaly w różnych dziwnych momentach, a w tym prawie nic, a test owulacyjny jest dziś pozytywny, różnie to może być. Możliwe ze leki na tarczyce tez jakoś wpłynęły, niestety nie biorę takowych wiec nie będę się wypowiadać, żeby w błąd nie wprowadzić [emoji6] bądź dzielna, mam nadzieje, ze lada moment się pojawi i będziesz mogła już o tym cyklu zapomnieć, wiem jakie to frustrujace [emoji3590] (o ile pamietam w tym cyklu się nie staraliście, prawda? bo jeśli się mylę to może czas na test? [emoji16])

Mnie w ubiegłym cyklu jajniki pobolewaly w różnych dziwnych momentach, a w tym prawie nic, a test owulacyjny jest dziś pozytywny, różnie to może być. Możliwe ze leki na tarczyce tez jakoś wpłynęły, niestety nie biorę takowych wiec nie będę się wypowiadać, żeby w błąd nie wprowadzić [emoji6] bądź dzielna, mam nadzieje, ze lada moment się pojawi i będziesz mogła już o tym cyklu zapomnieć, wiem jakie to frustrujace [emoji3590] (o ile pamietam w tym cyklu się nie staraliście, prawda? bo jeśli się mylę to może czas na test? [emoji16])
Nie staraliśmy się.. Ale test robilam dla pewności, i jest negatywny..

Oj u mnie tez maskara w tym cyku była. Ale ciesze sie ze juz okres sie konczy pomału. W poniedziałek udało mi sie umówic na tsh . Chociaz tyle. Mialam 2.7 wiec mam zrobic i jak bedzie gak mam zaczac brac euthyrox. Na szczescie mam.
Moze opowiecie cos o sobie? Prwnie znacie sie gdzies ze staraczek.

Ja mam 35 lat ( w styczniu 36) mam dwoch synkow. Jeden ma 11 lat drugi 3. Bronilam sie rekoma i nogami przed kolejna ciaza ale ostatnio mam naplyw checi. 😄

Ja mam 13 - msc wymarzoną córeczkę i czas na rodzeństwo [emoji8] jeśli w grudniu pojawią się 2 kreseczki to będą z tego samego miesiąca, kto wie, może i dnia [emoji2]

reklama
Ja mam 29 lat i nie mam jeszcze dzieci.
Staramy się w sumie od maja (ale to raczej bez skupiania się nad tym, po prostu ostawiliśmy zabezpieczenia), a tak bardziej 'intensywnie to teraz był 3 cykl.

Do góry