reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

U mnie przed @ jest wysoko i jest miękka. Ale to u kogo jest wysoko/nisko to prawdopodobnie subiektywne odczucia tego jak to wygląda w ciągu całego cyklu. U mnie po okresie idzie odrazu w dół i jest twarda, przy owu wiadomo wysoko i miękko a później to powiedziałabym, że tak średnio jest położona ale dzień/dwa przed @ szybuje w górę. Moja koleżanka jest położną i zawsze mi mówi, żeby dać szyjce spokój bo to najcięższy temat do rozgryzienia tak naprawdę [emoji16]
O matko, teraz to juz zupelnie mam metlik w glowie [emoji1787] w takim razie poobserwuje z czystej ciekawosci, ale nie bede sie przywiazywac do tych obserwacji [emoji13]

reklama
Ja tak sobie szyjkę macałam, że aż się infekcji nabawiłam 😜 tzn. nie wiem czy to na 100% przez to, ale już wolę w kolejnym cyklu nie ryzykować 😃

Mam wyniki....
11dpo...czy jest jeszcze szansa??
Screenshot_20201217_133954.jpeg

Dziewczyny pomocy! Po koronie chcieliśmy się teraz starać bo okres już jest ale odebrałam właśnie wyniki. Morfologia super, glukoza i insulina również ale TSH przed korona miałam 1,22 a teraz aż 2,7!!!! Czy ktoś się starał z takim wynikiem? Czy szybko idzie zbić tsh? Biorę euthyrox 25, endo po weekendzie.

Dziewczyny pomocy! Po koronie chcieliśmy się teraz starać bo okres już jest ale odebrałam właśnie wyniki. Morfologia super, glukoza i insulina również ale TSH przed korona miałam 1,22 a teraz aż 2,7!!!! Czy ktoś się starał z takim wynikiem? Czy szybko idzie zbić tsh? Biorę euthyrox 25, endo po weekendzie.
Ja sie staralam z wynikiem 3,5 [emoji28] dwoch gin powiedzialo, zeby odlozyc starania, ale trzecia gin powiedziala, ze damy rade w razie ciazy I jej posluchalam [emoji16] ciazy jak bylo tak nie ma, a zaraz bedzie 6 tygodni odkad biore euthyrox i bede kontrolowac tsh

reklama
Wiadomo, że każdy organizm zareaguje inaczej :) Bardziej miarodajna jest temperatura, bo szyjka może latać góra dół. Będę sprawdzać tylko w czasie owulacji i w dniu spodziewanej @ bo u mnie zawsze opada przed. W tym cyklu ewidentnie przegięłam [emoji2957]
Wykresy temperatur sa jeszcze wieksza czarna magia dla mnie [emoji854]

Do góry