reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Nie wierzę, nie wierzę po prostu, ta noc nie przespana, bo już wczoraj wieczorem na tym porannym zobaczyłam jakiś cień, niewiarygodne normalnie. Może niemożliwe, że to powiem, ale od zawsze we mnie była "intuicja", że nie będę mogła mieć dzieci.. Ale no muszę ostudzić tą swoją radość i uwierzyć.. nie wierzyłam, że może udać się za pierwszym razem. Dawałam sobie z pół roku na to, szok, mam trochę stres, bo w lipcu biorę kościelny, ale to nic, będzie jak będzie, oby z ciążą było wszystko dobrze ❤️❤️ Tobie dziękuję za wsparcie od samego początku, wyniki piękne, wszystko jest dobrze i już tak zostanie 😘😘😘
Kochana gratuluję raz jeszcze ! Oby to były piękne miesiące. A stres każdej z nas w takim momencie towarzyszy.

reklama
Czesc dziewczyny! Zaraz nadrobię co naskrobałyście :) ale mam też prośbę o pomoc. Zrobilam pakiet tarczycowy. Wcześniej robiłam tsh 2.41... powiedzcie mi, dlaczego atpo jest tak STRASZNIE wysokie... bo się przestraszyłam... ktoś może mi pomóc? Norma atpo to poniżej 35... nie wiem dlaczego zdjęcie ucięło

Załączniki

• 20201216_165024.jpg
    20201216_165024.jpg
    102,9 KB · Wyświetleń: 70
A masz jakieś objawy?

Gratuluję [emoji3590]
Dziękuję ❤️ Czuję strasznie podwyższoną temperaturę, jakbym miała gorączkę, kręci mi się momentami w głowie, szyjka nisko zamknięta od kilku dni, piersi zaczęły pobolewać trochę dzisiaj, ale zrobiły się takie pełne.. śluz jak na przyjście okresu nie było, w sensie, że tego białego, tylko dalej jest tak jakby przeźroczysty i głodna jestem co chwile.. :D

Dziękuję ❤️ Czuję strasznie podwyższoną temperaturę, jakbym miała gorączkę, kręci mi się momentami w głowie, szyjka nisko zamknięta od kilku dni, piersi zaczęły pobolewać trochę dzisiaj, ale zrobiły się takie pełne.. śluz jak na przyjście okresu nie było, w sensie, że tego białego, tylko dalej jest tak jakby przeźroczysty i głodna jestem co chwile.. :D
Haha a tu sie zaczną zachcianki żywieniowe 😁

reklama
Do góry