reklama
C
czar121
Gość
Teoretycznie widze jakas slabe kreske, albo to moja wyobraźnia plata mi figla.Wezej jest facelle
Mimi94
Fanka BB :)
10dpo jutro idę na betę bo nie wiem cy dalej brać dupka więc się wszystko wyjaśniTeoretycznie widze jakas slabe kreske, albo to moja wyobraźnia plata mi figla. [emoji2960]
Gryfin
Tak tutaj już widzę cień cienia, coś podobnego jak u mnieMoże tu lepiej Zobacz załącznik 1215581
C
czar121
Gość
Powodzenia! Jutro wszystko sie okaze. Jakies objawy masz moze?10dpo jutro idę na betę bo nie wiem cy dalej brać dupka więc się wszystko wyjaśni
Mimi94
Tak, bo jutro mam ostatni 10 dzień dupka i nie wiem czy odstawić czy brać dalejTak tutaj już widzę cień cienia, coś podobnego jak u mnie [emoji848] z tego co widziałam jutro idziesz na betę tak?
AniaL92
Coś tam przebijaMoże tu lepiej Zobacz załącznik 1215581
Mimi94
W chwili obecnej nie ale do poniedziałku bolało mnie całe podbrzusze i jajniki, w poniedziałek czułam się mega dżinie, jakby mnie choroba brał, brzuch strasznie bolał, miałam takie jakby skurcze, jak przy @ ale słabsze, przychodziły falami. No i w poniedziałek mega mnie piersi bolały, tak po bokach a brodawki mrowialy czasami. No i mój M stwierdził, że moje piersi urosły... W środę ciut bolał brzuch a dzis już nic nie boli. Rano jak wstałam to mnie mdliło tak jakby...Powodzenia! [emoji4] Jutro wszystko sie okaze. Jakies objawy masz moze?
C
czar121
Gość
To oby udało się, życzę jak najlepszych pozytywnych wyników. W razie co prosze zarazić.W chwili obecnej nie ale do poniedziałku bolało mnie całe podbrzusze i jajniki, w poniedziałek czułam się mega dżinie, jakby mnie choroba brał, brzuch strasznie bolał, miałam takie jakby skurcze, jak przy @ ale słabsze, przychodziły falami. No i w poniedziałek mega mnie piersi bolały, tak po bokach a brodawki mrowialy czasami. No i mój M stwierdził, że moje piersi urosły... W środę ciut bolał brzuch a dzis już nic nie boli. Rano jak wstałam to mnie mdliło tak jakby...
reklama
C
czar121
Gość
Mi dziś kawa moja ulubiona średnio smakuje, ale biore to na dystans. Mam takiego stresa, ze wole sobie wszystko logiczne tlumaczyc.W chwili obecnej nie ale do poniedziałku bolało mnie całe podbrzusze i jajniki, w poniedziałek czułam się mega dżinie, jakby mnie choroba brał, brzuch strasznie bolał, miałam takie jakby skurcze, jak przy @ ale słabsze, przychodziły falami. No i w poniedziałek mega mnie piersi bolały, tak po bokach a brodawki mrowialy czasami. No i mój M stwierdził, że moje piersi urosły... W środę ciut bolał brzuch a dzis już nic nie boli. Rano jak wstałam to mnie mdliło tak jakby...