Jak tak wcześnie to dobry wynik, powtórz za 2dni,zeby sprawdzić przyrost.Wysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
Po cichu gratuluję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tak wcześnie to dobry wynik, powtórz za 2dni,zeby sprawdzić przyrost.Wysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
9 dni po owulacji?Wysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
9 dni po owulacji?
No to wynik po prostu wskazuje na bardzo wczesną ciążę, za dwa dni zrób jeszcze raz jeśli chcesz i wtedy zobaczysz jaki jest przyrost, bo to jest ważniejsze gratuluję
A masz jakieś objawy?Wysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
Bardzo ładny wynik jak na 9 dpo :-) U mnie jutro będzie 9 dpo Będziesz powtarzać beta hcg? Robilas może test domowy? Ciekawe czy 10ml by wyszedł :-)Wysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
Po cichu gratulujęWysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
Tak z tego co widziałam robiła i wstawiała Nam tu zdjęcia albo na StaraczkachBardzo ładny wynik jak na 9 dpo :-) U mnie jutro będzie 9 dpo Będziesz powtarzać beta hcg? Robilas może test domowy? Ciekawe czy 10ml by wyszedł :-)