reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Nie robiłam, ale wykres temperatur wskazuje na cykl bezowulacyjny (mam ciągle góry i doliny), więc nie chce mi się kasy wydawać. Sikałam na test parę dni temu i był negatyw. Rok temu miałam taki cykl 43-dniowy, więc poczekam jeszcze parę dni i jak @ sama nie przyjdzie to zadzwonię do gina po jakieś tabsy.
Obstawiam, że to przez infekcję. Już się pozbyłam dziadostwa więc czekam [emoji2152]
Przykro mi, trzymam kciuki zeby jak najszbciej przyszla @. Mi sie zdarzaly cykle i ponad 50 dni

reklama
Przykro mi, trzymam kciuki zeby jak najszbciej przyszla @. Mi sie zdarzaly cykle i ponad 50 dni
Kilka lat temu też miałam takie cykle nawet po 60 dni (raz na rok i wtedy nie starałam się o dzidziusia), ale w tym roku, pomijając dochodzenie do siebie po ciąży biochemicznej (cykl 70 dni), miałam wszystko ładnie pięknie, aż byłam w szoku. Ostatni cykl trwał 34 dni i już mnie wkurzał, a ten obecny to już przegięcie. No nic. Czekam 😊

Kilka lat temu też miałam takie cykle nawet po 60 dni (raz na rok i wtedy nie starałam się o dzidziusia), ale w tym roku, pomijając dochodzenie do siebie po ciąży biochemicznej (cykl 70 dni), miałam wszystko ładnie pięknie, aż byłam w szoku. Ostatni cykl trwał 34 dni i już mnie wkurzał, a ten obecny to już przegięcie. No nic. Czekam 😊
Współczuję Ci takich długich cykli...😔

Kilka lat temu też miałam takie cykle nawet po 60 dni (raz na rok i wtedy nie starałam się o dzidziusia), ale w tym roku, pomijając dochodzenie do siebie po ciąży biochemicznej (cykl 70 dni), miałam wszystko ładnie pięknie, aż byłam w szoku. Ostatni cykl trwał 34 dni i już mnie wkurzał, a ten obecny to już przegięcie. No nic. Czekam [emoji4]

Wiem o co chodzi, moj rekord to 77 dni [emoji28] ale po wykluczeniu tego typu wariacji 35 to moja liczba i niech tak pozostanie [emoji12] trzymam kciuki za szybkie rozwiklanie problemu [emoji8]

Ojej nie mialam dziś czasu na zagadanie tu a tu tyle stron do nadrobienia... gratuluję dziewczynom, ktore ujrzały 2 kreski badz ich wyniki sa prawidłowe i ciąża sie rozwija! 😊😊😊😊

Wysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić?
Screenshot_20201216_151557.jpeg

reklama
Do góry