reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Ale jedna rzecz mnie dręczy i nie mogę znaleźć informacji w internecie... jako że miałam mieć cykl bezowulacyjny to dostałam primolut nor na pęknięcie torbieli i wywołanie okresu w tym cyklu. Wg ulotki nie powinno się go stosować u ciężarnych, ale też nie znalazłam informacji, co negatywnego mógłby zrobić [emoji27] będę jutro pytać ginekolog, ale może któraś z was coś wie?

Lekko edytowałam post 😉 no i Ci napisałam, że Ty tak miałaś I nie jest to reguła 🤷‍♀️ trzeba brać pod uwagę ile dni jest po owulacji, po terminie miesiączki I dodatkowo prog. Badałaś wtedy proga?
Tak, to był jakoś 21dc przy owulacji w 14dc

Załączniki

• Screenshot_2020-12-14-20-02-31-513_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-12-14-20-02-31-513_com.android.chrome.jpg
    137,7 KB · Wyświetleń: 116
Jejku, nie myślałam że wyjdzie taki problem z tego. Małpa niestety jest na razie skąpa ale jutro się pewnie rozkręci. @Lisa_ możesz mi wpisać małpę 🐵 progesteron akurat teraz wyszedł w normie bo to 1dc, szkoda według tego sylwester będzie okresem starań, niestety nie będzie prezentu na święta. 😔 Powodzenia testującym ❤️
Tak mi przykro :(

Npisalas, że się nie spotkałaś, żeby beta wyższa niż 0,1 I nie było ciąży. To Ci pokazuje, że spotkałaś się bo ciąży nie było. A to, że razz Ci tak wyszło nie znaczy, że jest to reguła 🤷‍♀️ poza tym wszystkim to nie jest dzień przed okresem robiona beta, a parę dni po terminie 💁‍♀️ dodatkowo prog robiony, który wykluczył zupełnie ciążę. Ale lepiej jest jeszcze w kimś rozpalić jakąś nadzieję, a co tam. Przecież każdy wie, że to dobrze robi i jest super dla zdrowia...
No właśnie, takie złudne nadzieję nikomu nie pomagają mimo dobrych chęci ☝️🤷🏼‍♀️ gdyby była nawet mega wczesna ciąża to progesteron byłby na wysokim poziomie.

A dziewczyny nie ma co już się sprzeczać bo małpa przyszła i powoli się rozkręca..
Przykro mi i nie chciałam Cię urazić ani przestraszyć . Chciałam tylko uczulić bo u mnie taki wynik zapowiadał właśnie cp. Gdyby nie moja podejrzliwość że coś jest na rzeczy mogłabym tak szybko nie trafić do szpitala. Życzę Ci aby ten rozpoczynający się cykl zakończył się szczęśliwa ciąża .

reklama
Do góry