Mam niewiele wyzszy, aż spojrzałam na twoj post i mamy inne jednostki. Po przeliczeniu a ng/ml mam 14,10, będę jutro dzwonić do swojej ginekolog pytać o niego. Jak szukałam w internecie, to w 1 trym progesteron powinien być powyżej 11ng/mlAle to tez inna jednostka u Ciebie Lisa
reklama
Gwiazdka94
Fanka BB :)
Gratulacje!Nie wierzę! [emoji177]Zobacz załącznik 1214840
coca
Ostal mi się jeden w zapasie, ale może poczekam, bo przy tych wynikach tylko clearblue byl wyraźny, bobotest i Pink byly bladziochami dzisiaj ranoZobacz załącznik 1214848
No co Ty gadasz, na wszystkich widać krechy [emoji16][emoji3590][emoji3590]
Ale jedna rzecz mnie dręczy i nie mogę znaleźć informacji w internecie... jako że miałam mieć cykl bezowulacyjny to dostałam primolut nor na pęknięcie torbieli i wywołanie okresu w tym cyklu. Wg ulotki nie powinno się go stosować u ciężarnych, ale też nie znalazłam informacji, co negatywnego mógłby zrobić [emoji27] będę jutro pytać ginekolog, ale może któraś z was coś wie?
MamaR
Tak, to był jakoś 21dc przy owulacji w 14dcLekko edytowałam post no i Ci napisałam, że Ty tak miałaś I nie jest to reguła trzeba brać pod uwagę ile dni jest po owulacji, po terminie miesiączki I dodatkowo prog. Badałaś wtedy proga?
Załączniki
Anio0lek
Dokładnie!Wiesz, w tej dyskusji tylko ty zachowujesz się chamsko i nieprzyjemnie... nie masz prawa nikomu mówić, że ma na FORUM do ciebie nie odpisywać, na pewno tez nie ty decydujesz kto nadaje się na forum. Weź odpocznij jeden wieczór i ochlon zamiast siać ferment.
Anio0lek
Tak mi przykroJejku, nie myślałam że wyjdzie taki problem z tego. Małpa niestety jest na razie skąpa ale jutro się pewnie rozkręci. @Lisa_ możesz mi wpisać małpę progesteron akurat teraz wyszedł w normie bo to 1dc, szkoda według tego sylwester będzie okresem starań, niestety nie będzie prezentu na święta. Powodzenia testującym
Anio0lek
No właśnie, takie złudne nadzieję nikomu nie pomagają mimo dobrych chęci gdyby była nawet mega wczesna ciąża to progesteron byłby na wysokim poziomie.Npisalas, że się nie spotkałaś, żeby beta wyższa niż 0,1 I nie było ciąży. To Ci pokazuje, że spotkałaś się bo ciąży nie było. A to, że razz Ci tak wyszło nie znaczy, że jest to reguła poza tym wszystkim to nie jest dzień przed okresem robiona beta, a parę dni po terminie dodatkowo prog robiony, który wykluczył zupełnie ciążę. Ale lepiej jest jeszcze w kimś rozpalić jakąś nadzieję, a co tam. Przecież każdy wie, że to dobrze robi i jest super dla zdrowia...
Mrufka@@1
Przykro mi i nie chciałam Cię urazić ani przestraszyć . Chciałam tylko uczulić bo u mnie taki wynik zapowiadał właśnie cp. Gdyby nie moja podejrzliwość że coś jest na rzeczy mogłabym tak szybko nie trafić do szpitala. Życzę Ci aby ten rozpoczynający się cykl zakończył się szczęśliwa ciąża .A dziewczyny nie ma co już się sprzeczać bo małpa przyszła i powoli się rozkręca..
reklama
A no chyba że.. Bo ja już zestresowana jestem..