Dzięki, myślałam, że coś jest nie tak jak jest taka niska.Temperatura w 2 fazie zależna jest od temperatur w 1 fazie. Nie musi mieć 37 stopni. Ma być minimum o 0,2 wyższa i już jest dobrze. Każda kobieta ma inną temperature
reklama
Hej. Dziwne te testy. Że ta druga nie jest jednakowa jak ta kontrolna.. Niby test o czułości 10..
Dziś termin [emoji204] bo dziś jest 14dpo..
Zobacz załącznik 1213736
U mnie wcaoraj ta kreska tez nie byla taka mocna. Juz kurcze nie mam testow ale podejde i dokupie sprawdzic jutro. Zrobilam jakis tutejszy ostatni ale wlasnie niebieski i tam wyrazny plusik. U mnie dzis 17 dpo. Poleze kupic te co robilam wczesniej i korci mnie jeszcze jeden ten clearblue ale z tygodniami zeby zobaczyc w przyszlym tygodniu czy te tygodnie sie zmieniaja.
U mnie też biel aż bije po oczach... [emoji849][emoji3062]
Bardzo mi przykro [emoji17]
coca
Fanka BB :)
Dzięki, myślałam, że coś jest nie tak jak jest taka niska.
Ja mam w pierwszej fazie ok. 36,1-36,3 a w drugiej skacze zwykle koło 36,6-36,7 [emoji16] spokojnie. Tez byłam zdziwiona, ze mija PTC jest tak niska w pierwszej fazie cyklu [emoji16][emoji16]
Załączniki
Lily2389
Powinna być wczorajTy już po terminie czy jeszcze przed??
AniaL92
Dzień dobry dziewczyny za te które ujrzały jedna kreseczkę trzymam mocno kciuki bo moze jeszcze za wcześnie i test jeszcze nie wyszedł a póki nie ma @ jest nadzieja
Ja piję kawkę, i zaraz biorę się do ogarniania domku, bo zachciało nam się małych remontów jak zwykle przed świętami ja dziś 12 dc także wszystko co najlepsze przedemna miłego dnia
Ja piję kawkę, i zaraz biorę się do ogarniania domku, bo zachciało nam się małych remontów jak zwykle przed świętami ja dziś 12 dc także wszystko co najlepsze przedemna miłego dnia
AniaL92
A nie myślałaś zatestowac?Powinna być wczoraj
Dawaj testuj ju. Po terminie to nie musi juz być Pierwszego siusiu.. U mnie przed terminem z drugiego siusiu wychodziła 2 kreska..Powinna być wczoraj
krasulkaa
Dobre pytanie... Mam dupka w razie wu jak coś na wywolanie ale tylko 14 tabl nie wiem czy nie musi być pełna dawka leku by wywołało okres? Czy te 14tabl mi ruszy jak zapodam 3x1...?Ojej.. Tylko w takim razie gdzie ..
reklama
krasulkaa
Haaa... Mamy winowajcę (chyba) spóźniającej się miesiączki... Śluz z grudkami taki serowaty... Infekcja jak można pozbyć się bez leków? Nie chce do gina bo on w tym roku już dość zarobił na mnie....
Dziewczyny serio nie bierzcie informacji z neta na serio(niektórych) czytam sobie jak można samemu wyleczyć tą infekcje a tam pisze żeby główkę czosnku wlozyc do pochwyć bo ma działanie antybakteryjne lub wstrzyknąć sobie jogurt lub kefir do piczki no śmiech na sali ciekawe kto próbował
Dziewczyny serio nie bierzcie informacji z neta na serio(niektórych) czytam sobie jak można samemu wyleczyć tą infekcje a tam pisze żeby główkę czosnku wlozyc do pochwyć bo ma działanie antybakteryjne lub wstrzyknąć sobie jogurt lub kefir do piczki no śmiech na sali ciekawe kto próbował
Ostatnia edycja: