Oh nie dziękuję...Koło 14 robiłam test innej firmy i był negatywny.ten zrobiłam Koło 21 dziś i taki plusik...oh nie wiem co myśleć.
Spróbuj twst z różowymi kreskami dla porównania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oh nie dziękuję...Koło 14 robiłam test innej firmy i był negatywny.ten zrobiłam Koło 21 dziś i taki plusik...oh nie wiem co myśleć.
O ja też będę testować 18.12, trochę mi się wcześniej pokazała owulacja niż było w planach ja już nie wytrzymuje ciągle sobie wmawiam że szybko zleci, ale jakoś ten czas się dłuży i dłużyJa też poproszę :-):-):-) ja jak wytrzymam do przyszłego piątku to testuje w piątek 18.12. choć znając siebie nie wiem czy dam rady tyle czasu
Ja,ja !!! marzę by wszystkim się udałoKtóraś testuje jutro? Trzymać kciuki z rana[emoji1695]?
Ja,ja !!! marzę by wszystkim się udało
U mnie dziś test owu był pozytywny [emoji85][emoji847] Lisa możesz mnie wpisać na testowanie na 26.12 [emoji7][emoji7] jestem bardzo nastawiona, że w tym miesiącu się uda [emoji120]
A że słabo spalam to o 5:20 już testowalam...nic z tegoCoś widać. Zrób jutro z rana. A masz innej firmy test może??
A że słabo spalam to o 5:20 już testowalam...nic z tego