reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Może sinupret? Albo ciepły termofor na czoło?

Emma28 6 tygodni :o:o:o? Współczuję... możesz podpowiedzieć co Ci pomogło? Ja mam przewlekłe zapalenie zatok, a że jeżdżę rowerem do pracy, to tylko czekam aż do mnie się przypałęta.
No niestety zaczęło mi się od kataru, katar po tygodniu przeszedl a zatkane zatoki zostały. I tak to już trwa 6 tydzień. Nie chciałam nic brać ze względu na starania ale stwierdziłam, że przecież muszę to wyleczyć teraz skoro jestem na początku cyklu, bo co zrobię później jeśli zajde w ciążę. Jak to wlecze? To się w końcu zebrałam w sobie i pojechałam do apteki, kupiłam Infex zatoki. Wczoraj wzięłam 2 tabletki i już jest o niebo lepiej. Myślę dziś jeszcze wziąć ostatnią dawkę i spokój [emoji6]

reklama
Polecam na zatoki krople xylometazolin teva, świetnie się sprawdzają. Na mnie sinupret niestety nie działa a przy tych kroplach odrazu ulga [emoji18]
Mam właśnie te krople i są super ale niestety o ile się nie mylę to krople można stosować tylko około tygodnia (poprawcie mnie jeśli się myle) wiec przy długotrwałym problemie z zatokami muszę zwalczyć problem od środka [emoji4]

Mam właśnie te krople i są super ale niestety o ile się nie mylę to krople można stosować tylko około tygodnia (poprawcie mnie jeśli się myle) wiec przy długotrwałym problemie z zatokami muszę zwalczyć problem od środka [emoji4]
Zgadza się, przede wszystkim używać 3 razy dziennie. Bo mi się te krople tak spodobały, że używałam wiele razy w ciągu dnia i skończyło się tak, że spłynęło mi z zatok do gardła 😂 więc warto czytać ulotki 😁

No to nie wiem czemu na iphone nie ma tej drugiej[emoji848] ja na androidzie mam ta białą i na niej wszystko fajnie śmiga. Powiadomienia przychodzą i wątek otwiera się na ostatnim przeczytanym poście. Szukajcie, może coś znajdziecie [emoji6]
Właśnie na androidzie była świetna ta apka, teraz przesiadlam się na iPhone i tez to dużo gorzej funkcjonuje.

reklama
Może sinupret? Albo ciepły termofor na czoło?

Emma28 6 tygodni :o:o:o? Współczuję... możesz podpowiedzieć co Ci pomogło? Ja mam przewlekłe zapalenie zatok, a że jeżdżę rowerem do pracy, to tylko czekam aż do mnie się przypałęta.
Mnie męczyły pół roku ponad... Później już był stan spływania po ścianie do gardła. I ja nie mogę tych wszelkich kropel bo mnie uzależniają 🙄 a bez nich jest jeszcze gorzej... Mi pomogło płukanie rozwtorem z solą, i używanie wody morskiej 🤷‍♀️ 2 miesiące kilka razy dziennie i udało mi się zatrzymać spływanie i uciążliwość 😉

Do góry