Julliette
Fanka BB :)
No pięknie trzymam kciuki, żeby z dnia na dzień była ciemniejsza ta kreseczka!Ja oszaleje !!! Zobaczcie. Zobacz załącznik 1212900
@Lisa_ ekspresowo zarażasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pięknie trzymam kciuki, żeby z dnia na dzień była ciemniejsza ta kreseczka!Ja oszaleje !!! Zobaczcie. Zobacz załącznik 1212900
No to za ok. 10-16 dni, średnio 12dpo można wykonac już testCześć, dziewczyny chyba mi się owu mocno przesunęła, powinnam mieć w niedzielę 6.12, dopiero dziś test pozytywny i malutki skok temp. Powinnam testować 21.12, nie potrafię obliczyć kiedy teraz po zmianie powinnam testować. Owu jest lub zbliża się na bank, ciągnie prawa strona na której miałam pęcherzyk dominujący. Pomóżcie to wyliczyć plisss
Trzymam kciuki będzie dobrze, tylko myśl pozytywnieUmówiłam sie do ginekologa juz na jutro do Niemiec. Bede musiala skoro swit wyjechac bo na 9.20 sie zwolnil termin a mam 2h jazdy. Trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] będzie dobrze, tylko myśl pozytywnie [emoji3590][emoji3590]
Tylko się nie załamuj jak nic nie będzie widać, bo może być jeszcze za szybko..Tak mysle pozytywnie . Musi być dobrze [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]