monnkej
Fanka BB :)
Ja oszaleje !!! Zobaczcie. Zobacz załącznik 1212900
Super! Ale jak występują plamienia to szybko bum progesteron zbadała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja oszaleje !!! Zobaczcie. Zobacz załącznik 1212900
Tylko się nie załamuj jak nic nie będzie widać, bo może być jeszcze za szybko..
Kochana ja wiem. To bedzie koncowka 4 tygodnia wiec wiem ze nic nie bedzie widac.
Monkey ja moeszkam w NL i oni niechca tu nic badac. Nawet bety noe chca zrobic.
Kuuuuzwa [emoji36] ale na spokojnie... musi być dobrze
Dziekuje . Tak staram sie byc spokojna. Dlatego jde do tego ginekologa bo on jak cos da tabletki .
Ania może już będzie coś widać. Ja byłam wczoraj bo miałam ból jajnika okropny i już była kropka a tydzień mam 4+4Kochana ja wiem. To bedzie koncowka 4 tygodnia wiec wiem ze nic nie bedzie widac.
Monkey ja moeszkam w NL i oni niechca tu nic badac. Nawet bety noe chca zrobic.
Ania może już będzie coś widać. Ja byłam wczoraj bo miałam ból jajnika okropny i już była kropka a tydzień mam 4+4
To może będzie już kropkaKochana mi wychodzi z OM 4+5 dni
Pokaż wykresJa jutro zatestuje jeśli temp utrzyma się na wyższych, a jeśli zacznie spadać to nie będę testować tylko czekać na @