reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
@Lisa_ @ania_g21 ale się dziewczyny cieszę, oby bety i były piękne i zarażać nas tu ❤️

Ja dziewczyny dzisiaj przeżywam jakiś wewnętrzny kryzys, za oknem u mnie biało, śnieg pada, prezenty kupione o ciąży w tym cyklu jakoś udaje mi się nie myśleć a czuje, że jestem taka jakaś inna... Nic mi się nie chce, nie wiem czy po zakupach nie muszę odchorować 😅 pocieszające jest, z wcześniejszego okresu że trwał bardzo krótko bo całość zaledwie 4 dni i takiej anomalii w swoim życiu nigdy nie miałam 🙈 powoli wchodzę w okres płodny, w tym cyklu z ciekawości sprawdzę sobie jak to będzie wyglądać na temperaturze...
Miłego dnia kobietki! ☺️

Niestety nie zrobia tu bety [emoji31] no nic napisalam do swojego gina, z prosba o kontakt i chyba zadzwonie do pl gina w niemczech moze mnie przyjmie i ewentualnie da luteine czy cos lub zerknie sakd te plamienia.

reklama
Niestety nie zrobia tu bety [emoji31] no nic napisalam do swojego gina, z prosba o kontakt i chyba zadzwonie do pl gina w niemczech moze mnie przyjmie i ewentualnie da luteine czy cos lub zerknie sakd te plamienia.

U nas beta (UK) tez nie do zrobienia, jedynie prywatnie za taka cenę ze się nie opłaca zwłaszcza ze trzeba ja powtarzać.

Trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji1695]

Do góry