reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
To czekanie jest chyba najgorsze w tym wszystkim stale na coś się czeka. Na owu, na peak, na test, na @, na to aż się skończy.[emoji2358]
święta prawda 🤷 to był drugi cykl z testami owu i nie powiem nie należę do tych cierpliwych i to czekanie mnie doprowadza do szału. Ja jestem z tych którzy chcą mieć wszystko na już 😛

święta prawda [emoji1745] to był drugi cykl z testami owu i nie powiem nie należę do tych cierpliwych i to czekanie mnie doprowadza do szału. Ja jestem z tych którzy chcą mieć wszystko na już [emoji14]

Ja taka jestem niecierpliwa właśnie strasznie mnie meczy to czekanie.

Ale ogarnelam się pod względem testowania trochę po ostatnich dwóch stratach bo dostałam normalnie jak szpadlem w łeb żeby nie cieszyć się już nawet z pozytywu za wcześnie bo u mnie to wiele nie znaczy....[emoji21]

Zazdroszczę tym co się starają po kilka miesięcy lub wpadną, mną zawsze już będzie kierował strach nawet jak zobaczę dwie kreski ciężko mi się cieszyć zaraz lampka czerwona się zapala i się boje ze skończy się tak samo. Odebrało nam to cała radość jaka moglibyśmy miec tak normalnie po zobaczeniu dwóch kresek na teście.

Ja taka jestem niecierpliwa właśnie strasznie mnie meczy to czekanie.

Ale ogarnelam się pod względem testowania trochę po ostatnich dwóch stratach bo dostałam normalnie jak szpadlem w łeb żeby nie cieszyć się już nawet z pozytywu za wcześnie bo u mnie to wiele nie znaczy....[emoji21]

Zazdroszczę tym co się starają po kilka miesięcy lub wpadną, mną zawsze już będzie kierował strach nawet jak zobaczę dwie kreski ciężko mi się cieszyć zaraz lampka czerwona się zapala i się boje ze skończy się tak samo.
Musisz zacząć myśleć inaczej, żeby nie ściągać złych fluidów. Widzisz 2 kreseczki i myśl, że będzie wszystko super. Ja ostatnio zaczęłam puszczać sobie odpowiednią muzykę na ciążę, z przekazem podprogowym, że jestem w ciąży I że wybieram w niej być teraz. Niestety nasza głowa ma moc, a ja zawsze co miesiąc "na bank się nie udało" I się nie udaje 🤷‍♀️

reklama
Musisz zacząć myśleć inaczej, żeby nie ściągać złych fluidów. Widzisz 2 kreseczki i myśl, że będzie wszystko super. Ja ostatnio zaczęłam puszczać sobie odpowiednią muzykę na ciążę, z przekazem podprogowym, że jestem w ciąży I że wybieram w niej być teraz. Niestety nasza głowa ma moc, a ja zawsze co miesiąc "na bank się nie udało" I się nie udaje [emoji2368]
Ostatnio się czułam się inaczej właśnie i kreski ciemnialy i było to widoczne wiec byłam pozytywnie nastawiona nawet kupiłam małe ubranko z Harrego Pottera (oboje lubimy) żeby powiedzieć mężowi w ten sposób. Niestety to nie pomogło.

Tak czy siak ten strach z tylu głowy będzie niezależnie jak myśle.

Do góry