reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Jeszcze się tli iskierka ale kubeł zimnej wody jednocześnie i już się tak nie wstawiam mocno jak jeszcze kilka godzin temu.
Staram się szukać plusie w tym wszystkim, starania same w sobie są mile, a za tydzień wizyta u Endo, zapewne przypisze jakieś leki, a wtedy już może będzie poprostu łatwiej [emoji4] po za tym kolejne dninplodne wypadają mi od 18 grudnia a tego dnia mamy w planach wyjazd na święta do teściów na drugi koniec Polski i wrócimy dopiero po nowym roku. W tym czasie też planuje odciąć się od forum i w styczniu przywitać sie z wami II kresczkami [emoji1787] mam tylko nadzieję że moje problemy z anty tg nie okażą się czym bardzo poważnym i wystarczy krótką kuracja lekami, no i mam ogromną nadzieję że lekarz nie zabroni nam się w tym czasie starać [emoji17] bo teraz tym najbardziej będę się martwić
Póki nie ma [emoji87] jest nadzieja [emoji6]

reklama
No nie wiem, wierzyłam ja od kilku dni do dwóch razy dziennie, zazwyczaj jak wstanę po nocce i wieczorem przed wyjściem do pracy i do tej pory była wysoko.
Moja też się zmienia. Raz jest wysoko a za chwilę nisko.. Takze ja bym się tym nie sugerowałam.. Idziesz na betę szybciej czy czekać do wtorku??

Moja też się zmienia. Raz jest wysoko a za chwilę nisko.. Takze ja bym się tym nie sugerowałam.. Idziesz na betę szybciej czy czekać do wtorku??
Nie, ta szyjka ostudzila mój zapał więc odpuszczę sobie betę. Może jedynie test zrobię w niedzielę chociaż i tak wiem że nic z tego [emoji2370]

reklama
Do góry