reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A mnie dziś tak brzuch zaczął boleć na @, że już wiem, że ona będzie [emoji19]
heeeej, a Ty nie jesteś świeżo po owulacji? Chyba jeszcze za wcześnie żeby miało boleć jak na 🐵...
Nie stresuj się, wszystkie wiemy, że nie ma co się za szybko nakręcać, ale zakładanie tak wcześnie, że się nie udało też nie ma żadnego sensu..
Czekamy, trzymam kciuki 😊❤️❤️

Tak różne. Pink, Qiuxx i jeszcze jeden ale nie pamiętam nazwy.. pink zresztą biel mi pokazał
To by się w zasadzie zgadzało, bo pinki są białe jak jest ciąża, a dwie kreski pokazują jak ciąży nie ma 🤷🏼‍♀️😂
Trzeba napisać do producenta, że test powinien się nazywać „Pink - test inny niż wszystkie. Wykrywa brak ciąży już na 3 dni przed spodziewaną miesiączką” 😂

heeeej, a Ty nie jesteś świeżo po owulacji? Chyba jeszcze za wcześnie żeby miało boleć jak na [emoji204]...
Nie stresuj się, wszystkie wiemy, że nie ma co się za szybko nakręcać, ale zakładanie tak wcześnie, że się nie udało też nie ma żadnego sensu..
Czekamy, trzymam kciuki [emoji4][emoji3590][emoji3590]

To by się w zasadzie zgadzało, bo pinki są białe jak jest ciąża, a dwie kreski pokazują jak ciąży nie ma [emoji2372][emoji23]
Trzeba napisać do producenta, że test powinien się nazywać „Pink - test inny niż wszystkie. Wykrywa brak ciąży już na 3 dni przed spodziewaną miesiączką” [emoji23]
U mnie zwykle kilka dni po owu brzuch już na @ zaczyna boleć i z każdym dniem staje się silniejszy aż w końcu @ przychodzi [emoji19]
Hahaha powinnaś pracować w reklamie [emoji23]

heeeej, a Ty nie jesteś świeżo po owulacji? Chyba jeszcze za wcześnie żeby miało boleć jak na 🐵...
Czekamy, trzymam kciuki 😊❤❤

To by się w zasadzie zgadzało, bo pinki są białe jak jest ciąża, a dwie kreski pokazują jak ciąży nie ma 🤷🏼‍♀️😂
Trzeba napisać do producenta, że test powinien się nazywać „Pink - test inny niż wszystkie. Wykrywa brak ciąży już na 3 dni przed spodziewaną miesiączką” 😂
Hahaha trafiłaś w sedno 😂😂😂

Ja 1dpo 🤞 Nastawienie nadal pozytywne, zrobiliśmy co się dało i widzę że trzeba was kobitki pociągnąć za uszy do góry! Hejhej, nie tracimy nadziei, niedługo 🎅 i magia świąt :) zresztą popatrzcie jak ładnie grudzień się zaczął z pozytywami! Gratulacje :*

Ja 1dpo 🤞 Nastawienie nadal pozytywne, zrobiliśmy co się dało i widzę że trzeba was kobitki pociągnąć za uszy do góry! Hejhej, nie tracimy nadziei, niedługo 🎅 i magia świąt :) zresztą popatrzcie jak ładnie grudzień się zaczął z pozytywami! Gratulacje :*
u mnie też 1dpo, tylko pozytywne nastawienie nas uratuje i da cierpliwość żeby wytrzymać do testowania 😊 Oby ta magia świąt przyniosła Nam same wspaniałe wiadomości ❤️

reklama
Sciagnelam Premom tak jak polecalyscie i od 3 dni robie testy, wskaznik rosnie wiec chyba idzie w dobrym kierunku? :)
Screenshot_20201203-200928_Premom.jpeg

Do góry