Czyli kolejna osoba której się udało co 2 dni, trzeba iść w tym kierunkuSzczerze ? Patrzę teraz na kalendarzyk i widzę że było 4 i 2 dni przed owulacja
reklama
Julliette
Fanka BB :)
heeeej, a Ty nie jesteś świeżo po owulacji? Chyba jeszcze za wcześnie żeby miało boleć jak na ...A mnie dziś tak brzuch zaczął boleć na @, że już wiem, że ona będzie [emoji19]
Nie stresuj się, wszystkie wiemy, że nie ma co się za szybko nakręcać, ale zakładanie tak wcześnie, że się nie udało też nie ma żadnego sensu..
Czekamy, trzymam kciuki
To by się w zasadzie zgadzało, bo pinki są białe jak jest ciąża, a dwie kreski pokazują jak ciąży nie maTak różne. Pink, Qiuxx i jeszcze jeden ale nie pamiętam nazwy.. pink zresztą biel mi pokazał
Trzeba napisać do producenta, że test powinien się nazywać „Pink - test inny niż wszystkie. Wykrywa brak ciąży już na 3 dni przed spodziewaną miesiączką”
E
Em82
Gość
U mnie zwykle kilka dni po owu brzuch już na @ zaczyna boleć i z każdym dniem staje się silniejszy aż w końcu @ przychodzi [emoji19]heeeej, a Ty nie jesteś świeżo po owulacji? Chyba jeszcze za wcześnie żeby miało boleć jak na [emoji204]...
Nie stresuj się, wszystkie wiemy, że nie ma co się za szybko nakręcać, ale zakładanie tak wcześnie, że się nie udało też nie ma żadnego sensu..
Czekamy, trzymam kciuki [emoji4][emoji3590][emoji3590]
To by się w zasadzie zgadzało, bo pinki są białe jak jest ciąża, a dwie kreski pokazują jak ciąży nie ma [emoji2372][emoji23]
Trzeba napisać do producenta, że test powinien się nazywać „Pink - test inny niż wszystkie. Wykrywa brak ciąży już na 3 dni przed spodziewaną miesiączką” [emoji23]
Hahaha powinnaś pracować w reklamie [emoji23]
Aleksaaaandra
Hahaha trafiłaś w sednoheeeej, a Ty nie jesteś świeżo po owulacji? Chyba jeszcze za wcześnie żeby miało boleć jak na ...
Czekamy, trzymam kciuki ❤❤
To by się w zasadzie zgadzało, bo pinki są białe jak jest ciąża, a dwie kreski pokazują jak ciąży nie ma
Trzeba napisać do producenta, że test powinien się nazywać „Pink - test inny niż wszystkie. Wykrywa brak ciąży już na 3 dni przed spodziewaną miesiączką”
Aleksaaaandra
Myślę że może coś być w tymCzyli kolejna osoba której się udało co 2 dni, trzeba iść w tym kierunku
Anasta07
Ja 1dpo Nastawienie nadal pozytywne, zrobiliśmy co się dało i widzę że trzeba was kobitki pociągnąć za uszy do góry! Hejhej, nie tracimy nadziei, niedługo i magia świąt zresztą popatrzcie jak ładnie grudzień się zaczął z pozytywami! Gratulacje :*
Dziękuję kochane za wsparcie...ale jednak poczekam cierpliwie..jesli nawet jestem w ciąży to dowiem sie o tym wcześniej czy później [emoji4]
Dobre podejście [emoji1303]
Gwiazdka94
U mnie tez 5 cyklTo nasz 5 cykl. A wasz ?
Jestem pozytywnie nastawiona
Julliette
u mnie też 1dpo, tylko pozytywne nastawienie nas uratuje i da cierpliwość żeby wytrzymać do testowania Oby ta magia świąt przyniosła Nam same wspaniałe wiadomościJa 1dpo Nastawienie nadal pozytywne, zrobiliśmy co się dało i widzę że trzeba was kobitki pociągnąć za uszy do góry! Hejhej, nie tracimy nadziei, niedługo i magia świąt zresztą popatrzcie jak ładnie grudzień się zaczął z pozytywami! Gratulacje :*
reklama
Gwiazdka94
Sciagnelam Premom tak jak polecalyscie i od 3 dni robie testy, wskaznik rosnie wiec chyba idzie w dobrym kierunku?