reklama
Testujesz jutro??Mnie to nic nie boli nieraz może piersi jak sprawdzę czy bola przy dotyku śluzu nic nie ma sucho.. Jutro planowana chyba przyjdzie.... Albo się opóźni przez przeziębienie (gorączka 39st i Bole pleców i katar) także nooo...
krasulkaa
Fanka BB :)
Nie wiem poczekam do poniedziałku bo lubi się u mnie przesunąć w tym roku cykle bardzo się rozjechały. To że ostatni trwał 29 nie znaczy że ten też musi taka u mnie kolej rzeczyTestujesz jutro??
Aleksaaaandra
Chyba jestem odmiennaMoże akurat Ty jesteś jedną z tych kobiet którym testy nie wychodzą pomimo ciąży [emoji4]
Aleksaaaandra
Trzymam najmocniej jak się daPiękny prezent będzie... Chciałam tak samo, ale moja musiała się spóźnić..
Ja jeszcze 4 dni i idę testować..
Aleksaaaandra
13 dniZaciskam kciuk i zostan z nami. Przypomnisz ile dpo jestes?
@Lisa ja mam tak samo hahah im blize testowania tym mam przekonanie ze nic. Objawow zero, moze lekko obrzmiale piersi ale tak toi przed @ mam takze nie biore pod uwage.
Moze.. Ważne że jest potwierdzona.. Pewnie nieźle się zdzwilas jak zobaczyłaś wynikChyba jestem odmienna
Miałam podobno bete w tym dniu cyklu..13 dni
Gondzi_a
Cudownie GratulujęJuż wstawiam fotkę bo sama uwierzyć nie mogę
Ja dziś zakupiłam Bobo test niech leży j czeka na przyszły tydzień
reklama
Ja też muszę jakieś zakupić co by czekaly, jak nie na ten cykl to kolejny..Cudownie Gratuluję
Ja dziś zakupiłam Bobo test niech leży j czeka na przyszły tydzień