reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziękuję, 2 skoki [emoji6] równy tak, że aż przeraża [emoji28]
A faktycznie, teraz zauważyłam, że tam owu jest wyznaczona. A właśnie jak to w końcu jest bo mi apka raz wyznacza owu na spadku temp a raz na skoku i nie wiem już teraz czy ona występuje kiedy jest spadek czy skok [emoji848]

reklama
A faktycznie, teraz zauważyłam, że tam owu jest wyznaczona. A właśnie jak to w końcu jest bo mi apka raz wyznacza owu na spadku temp a raz na skoku i nie wiem już teraz czy ona występuje kiedy jest spadek czy skok [emoji848]
Mówi się, że spadek jest przed 🤷‍♀️ ale nie jest to pewnik, I też nie zawsze spada 😊

Mówi się, że spadek jest przed [emoji2368] ale nie jest to pewnik, I też nie zawsze spada [emoji4]
No właśnie, ja też gdzieś czytałam, że spadek jest zaraz przed owu a skok po owu. I bądź tu człowieku mądry. Ale według moich odczuć i obserwacji, sugerując się nagłym kłuciem w okolicy jajnika sądzę, że owu była w dniu, w którym był spadek temp i tak też mi to wyznaczyła apka. Ale to wszystko poszlaki i moje domysły. Nikt nie wie jak było naprawdę [emoji28]

No właśnie, ja też gdzieś czytałam, że spadek jest zaraz przed owu a skok po owu. I bądź tu człowieku mądry. Ale według moich odczuć i obserwacji, sugerując się nagłym kłuciem w okolicy jajnika sądzę, że owu była w dniu, w którym był spadek temp i tak też mi to wyznaczyła apka. Ale to wszystko poszlaki i moje domysły. Nikt nie wie jak było naprawdę [emoji28]
Gdzieś kiedyś czytałam, że ten spadek to jak testy owu. Przez wyrzut Lh spada temp i zapowiada owu 🤷‍♀️ mi np apka wyznaczyła na 13dc ale patrzę na wykres i ten 2 skok jest ładniejszy więc dla mnie owu mogła być i w 16dc

reklama
Do góry