reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Też tak mi się wydaje że już powinny być 2 wyraźne kreski, po 3 dniach od ostatniego testu.. Mi w 12dpo wyszły już 2 wyraźne kreski..

Tam coś widać ale kurcze strasznie słabo. Fakt ze test robiony szybko ale jak juz tyle przed @ zaczelo cos wychodzic to dzis juz powinno byc cos widać bardziej. Mysle ze jak Aleksandraaa zrobi bete to rozwieje domysly i bedzie wiedziala co i jak.

Niedługo oszaleje [emoji35][emoji35][emoji35] naprawdę zazdroszczę tym ktore maja książkowy 28 dniowy cykl... u mnie 18dc, clearblue pokazuje niby zdecydowanie mocniejsza kreskę ale to nie to jeszcze... jak mam czekać znowu do 23dc na owulacje to mnie coś trafi!!! Staramy się prawie codziennie, ale dzisiaj już mi się ryczeć chce...
Może spróbuj monitoringu, będziesz pewniejsza i spokojniejsza

@sensibile biorąc pod uwagę Twoje zakłócenia to cykl nie powinien wyglądać na bezowu. Łatwiej by było dla pewności przenieść go gdzieś na kartkę i zapisywać sobie odrazu zakłócenia i je zaznaczać. Ze mnie też taki znawca temperatur ale Wrzucam zdjęcie jak wygląda cykl bezowu. Ja kiedyś też mierzyłam temp ale nic z tego nie wyczytywałam i wtedy było mi to nie potrzebne więc dałam spokój 😅

Załączniki

• IMG_20201203_104014.jpg
    IMG_20201203_104014.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 69
Tam coś widać ale kurcze strasznie słabo. Fakt ze test robiony szybko ale jak juz tyle przed @ zaczelo cos wychodzic to dzis juz powinno byc cos widać bardziej. Mysle ze jak Aleksandraaa zrobi bete to rozwieje domysly i bedzie wiedziala co i jak.
No 1 wynik bety za wiele nie powie, tylko czy ciąża czy nie. A później przyrost jest ważny. Bo po testach nie widać żeby ta beta rosła tak jak powinna..

@sensibile biorąc pod uwagę Twoje zakłócenia to cykl nie powinien wyglądać na bezowu. Łatwiej by było dla pewności przenieść go gdzieś na kartkę i zapisywać sobie odrazu zakłócenia i je zaznaczać. Ze mnie też taki znawca temperatur ale Wrzucam zdjęcie jak wygląda cykl bezowu. Ja kiedyś też mierzyłam temp ale nic z tego nie wyczytywałam i wtedy było mi to nie potrzebne więc dałam spokój 😅
A możesz zerknąć na moje temperatury? W dniach 23-26.11 miałam niespokojne sny (pies chorował i budził nas w nocy). Przedwczoraj i wczoraj miałam spadek do 36,4 więc już myślałam że witam się z @ ale dziś znów wzrost do 36,66. Jestem w tym zielona.
C426FAD5-8885-45B0-BFD3-B94A81117A41.png

reklama
Czemu tak myślisz? Temperatura w sumie utrzymuje się na jednym poziomie, nic nie wzrasta [emoji26]
@sensibile biorąc pod uwagę Twoje zakłócenia to cykl nie powinien wyglądać na bezowu. Łatwiej by było dla pewności przenieść go gdzieś na kartkę i zapisywać sobie odrazu zakłócenia i je zaznaczać. Ze mnie też taki znawca temperatur ale Wrzucam zdjęcie jak wygląda cykl bezowu. Ja kiedyś też mierzyłam temp ale nic z tego nie wyczytywałam i wtedy było mi to nie potrzebne więc dałam spokój [emoji28]

Do góry