Dołączam się, trzymamy kciukiCzekam na pozytywne wiadomości!
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Nie widzę w tej aplikacji temperatur, ale wstawię Ci mój wykres.Tak sobie jeszcze myślę 0,2 wyżej od dzisiejszej/wczoraj czyli jutro musiałoby być w okolicy 36,8?
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Super [emoji3] teraz tylko ciągnące się oczekiwanie [emoji1] oby szybko zleciałoU mnie dzisiaj 1dpo [emoji323] im so exited [emoji7][emoji7][emoji7]
Piękny, czytelny wykres, ale w moim przypadku już chyba tak się nie stanie i chyba wszystko mówi, że cykl bezowulacyjny, miejmy nadzieję, że tylko ten taki będzie jeszcze raz dziękuję za pomoc
Nie widzę w tej aplikacji temperatur, ale wstawię Ci mój wykres.
Zobacz załącznik 1209558
monnkej
Super [emoji3] teraz tylko ciągnące się oczekiwanie [emoji1] oby szybko zleciało
Teraz już z górki [emoji256][emoji256][emoji256]
Czyli jeśli w cyklu miałam jeden zaburzony pomiar przez alkohol to powinnam po prostu nie brać tej wartości pod uwagę i sugerować się najwyższa temp z dnia kiedy wiem, że na pewno nic nie wpłynęło na pomiar?
Nie widzę w tej aplikacji temperatur, ale wstawię Ci mój wykres.
Zobacz załącznik 1209558
HeraUnique
Dokładnie tak ogólnie mierząc temp, jeśli wyskoczy nam jedna dziwna to z reguły się ją pomija, oczywiście aplikacja tego nie zrobi, ale my możemy chyba, że temp z dnia następnego jest taka sama jak zaburzona, to już ciężej mi coś powiedzieć, bo alkohol na każdego wpływa inaczej. Na mnie np w ogóle nie wpływa jeśli chodzi o tempCzyli jeśli w cyklu miałam jeden zaburzony pomiar przez alkohol to powinnam po prostu nie brać tej wartości pod uwagę i sugerować się najwyższa temp z dnia kiedy wiem, że na pewno nic nie wpłynęło na pomiar?
To mój pierwszy w życiu taki równy wykres i nic nie mówi, że cykl bezowulacyjny. Obserwuj czasami temp nie wzrasta odrazu po owulacji, a np 3 dni poPiękny, czytelny wykres, ale w moim przypadku już chyba tak się nie stanie i chyba wszystko mówi, że cykl bezowulacyjny, miejmy nadzieję, że tylko ten taki będzie jeszcze raz dziękuję za pomoc
reklama
Dziękuję, to będę Cię męczyć jutro jeszcze Wykres książkowy, aż niewiarygodny, że przez tyle dni ta sama temperatura, ale to chyba dobrze, trzymam kciuki, aby to był ten wykresDokładnie tak ogólnie mierząc temp, jeśli wyskoczy nam jedna dziwna to z reguły się ją pomija, oczywiście aplikacja tego nie zrobi, ale my możemy chyba, że temp z dnia następnego jest taka sama jak zaburzona, to już ciężej mi coś powiedzieć, bo alkohol na każdego wpływa inaczej. Na mnie np w ogóle nie wpływa jeśli chodzi o temp
To mój pierwszy w życiu taki równy wykres i nic nie mówi, że cykl bezowulacyjny. Obserwuj czasami temp nie wzrasta odrazu po owulacji, a np 3 dni po