Microlife pokazał 37,03 a rtęciowy 37, więc idealnie. To znaczy, że Microlife nie nadaje się pod pachęPrzekonałaś mnie sprawdzam ponownie i dam znać
reklama
blanny
Fanka BB :)
Mam ten sam problem. Nie da się nim chyba pod pachą mierzyć... Rtęciowy pokazuje 36.9, a microlife 36.34, drugi pomiar 36.66, trzeci 36.47...Microlife pokazał 37,03 a rtęciowy 37, więc idealnie. To znaczy, że Microlife nie nadaje się pod pachę
coca
Dziewczyny czy używacie termometru Microlife mt 16c2? Używam go pierwszy cykl, temperatura wskazuje na cykl bezowulacyjny. Z ciekawości zmierzyłam przed chwilą tym termometrem temperaturę pod pachą po czym pod tą samą pachą zmierzyłam szklanym rtęciowym. Microlife pokazał 36,25 a rtęciowy 36,8. Rozumiem, że mogą być różnice ale czy aż tak duże? Czy ten elektroniczny może być zepsuty? [emoji2962] Czy on się po prostu nie nadaje do mierzenia temperatury na skórze? Rtęciowy pod pachą nigdy mnie nie zawiódł. Trochę się boję wkładać szklany termometr do pochwy żeby tam porównać pomiar [emoji2]
A to nie jest tak ze on jest zalecany przez producenta do ust lub pochwy? Ja mam wprawdzie innej firmy ale jako ze jest to owulacyjny to nie jest zalecany do pomiaru temperatur pod pachą [emoji6]
coca
Hej,
Miłego dnia wszystkim i owocnych testów, tym które testują [emoji16]
A teraz zwracam się do Mistrzyni od temperatury @coca pomożesz? [emoji8] Czy może temperatura pokazuje, że owu była np 17 dc? [emoji16] Zobacz załącznik 1209512
O kurde mistrzyni temperatur to [mention]HeraUnique [/mention] [emoji16] ja raczkuje dopiero [emoji39]
coca
Te skoki dziwnie wyglądają, ale jeden weekend gdzie jest skok to raczej przez alkohol, a drugi przez infekcje dróg moczowych [emoji16]
Ta najczęściej stosowana metoda mówi, ze temp. musi być wyższa niż 6 poprzednich i utrzymać się przez min. 3 dni (chyba). Zestresowałam się teraz [emoji23]
HeraUnique
Niestety ale nie. W ogóle masz nieźle skoki6 możesz mi napisać kiedy mogłaś mieć zaburzony pomiar? W którym dc?Hej,
Miłego dnia wszystkim i owocnych testów, tym które testują [emoji16]
A teraz zwracam się do Mistrzyni od temperatury @coca pomożesz? [emoji8] Czy może temperatura pokazuje, że owu była np 17 dc? [emoji16] Zobacz załącznik 1209512
reklama
To już mi chyba wiele dało, także dziękuję [emoji16] czytałam, że ma tylko wzrosnąć od tego spadku [emoji16]
Ta najczęściej stosowana metoda mówi, ze temp. musi być wyższa niż 6 poprzednich i utrzymać się przez min. 3 dni (chyba). Zestresowałam się teraz [emoji23]