reklama
coca
Fanka BB :)
Ja zwykle mam sucho. Może raz na ktorys tam cykl jest tego trochę wiecej ale przeważnie jest sucho[emoji6]
Zawsze mam tak mokro po owu
Co człowiek to inna historia [emoji23] to się dorzucę. Ja zwykle krótko po owu plamilam wiec nie wiedziałam jak wyglada normalny śluz po owu. W ubiegłym cyklu byłam na luteinie i im bliżej @ tym więcej śluzu było [emoji848] może to przez luteinę, może tak by było, gdybym nie plamiła, nigdy się nie dowiem [emoji2368][emoji23]
Dlatego przestałam sugerować się historiami "koleżanki siostry kuzynki sąsiadka tak miała" [emoji1787]
Co człowiek to inna historia [emoji23] to się dorzucę. Ja zwykle krótko po owu plamilam wiec nie wiedziałam jak wyglada normalny śluz po owu. W ubiegłym cyklu byłam na luteinie i im bliżej @ tym więcej śluzu było [emoji848] może to przez luteinę, może tak by było, gdybym nie plamiła, nigdy się nie dowiem [emoji2368][emoji23]
Lekarz mi powiedział że jest pęcherzyk 13mm (10dc), ale jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić kiedy pęknie, cykl co 26-27 dni, aplikacja wyznacza mi owu na piątek, ale wg mnie i tego co powiedział lekarz nie będzie wcześniej niż w sobotę, to będzie 13dc, robiłam test owu dzisiaj i druga kreska była blada... Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy pęcherzyk nie rośnie ok 3mm na dobę a pęka powyżej 20?
Dziewczyny czy używacie termometru Microlife mt 16c2? Używam go pierwszy cykl, temperatura wskazuje na cykl bezowulacyjny. Z ciekawości zmierzyłam przed chwilą tym termometrem temperaturę pod pachą po czym pod tą samą pachą zmierzyłam szklanym rtęciowym. Microlife pokazał 36,25 a rtęciowy 36,8. Rozumiem, że mogą być różnice ale czy aż tak duże? Czy ten elektroniczny może być zepsuty? Czy on się po prostu nie nadaje do mierzenia temperatury na skórze? Rtęciowy pod pachą nigdy mnie nie zawiódł. Trochę się boję wkładać szklany termometr do pochwy żeby tam porównać pomiarNiby tak, ale chyba musiałabym mieć zepsuty termometr bo mój wykres nie wygląda ciążowo
HeraUnique
Raczej go nie ściśniesz sprawdź rtęciowy w ustach i ten drugi. Ale normalne to, że są różnice pomiaru każdy termometr ma inaczej i zależy jak długo się trzymaDziewczyny czy używacie termometru Microlife mt 16c2? Używam go pierwszy cykl, temperatura wskazuje na cykl bezowulacyjny. Z ciekawości zmierzyłam przed chwilą tym termometrem temperaturę pod pachą po czym pod tą samą pachą zmierzyłam szklanym rtęciowym. Microlife pokazał 36,25 a rtęciowy 36,8. Rozumiem, że mogą być różnice ale czy aż tak duże? Czy ten elektroniczny może być zepsuty? Czy on się po prostu nie nadaje do mierzenia temperatury na skórze? Rtęciowy pod pachą nigdy mnie nie zawiódł. Trochę się boję wkładać szklany termometr do pochwy żeby tam porównać pomiar
E
Em82
Gość
A może się zepsuł? Albo słaba bateria lub jakiś felerny jest? Ja mam ten termometr i porównywalam temp z niego na innym termometrze, co prawda nie rtęciowym a elektronicznym i było ok [emoji848]Dziewczyny czy używacie termometru Microlife mt 16c2? Używam go pierwszy cykl, temperatura wskazuje na cykl bezowulacyjny. Z ciekawości zmierzyłam przed chwilą tym termometrem temperaturę pod pachą po czym pod tą samą pachą zmierzyłam szklanym rtęciowym. Microlife pokazał 36,25 a rtęciowy 36,8. Rozumiem, że mogą być różnice ale czy aż tak duże? Czy ten elektroniczny może być zepsuty? [emoji2962] Czy on się po prostu nie nadaje do mierzenia temperatury na skórze? Rtęciowy pod pachą nigdy mnie nie zawiódł. Trochę się boję wkładać szklany termometr do pochwy żeby tam porównać pomiar [emoji2]
HeraUnique
Ja już 3 cykl z rzędu mam dużo śluzu i bolą mnie jajniki, raz lewy, raz prawy, a wczoraj miałam 2 ataki skurczy jak na okres do tego bolą mnie piersi, rano mam wysoką temp po przebudzeniu czyli normalka w 2 fazie cykluDziewczyny czy u Was też tak mokro po owu.. Ja latam do toalety co chwilę sprawdzić czy może nie przyszła szybciej, bo dość że mam mokro, to podbrzusze mnie boli razem z lewym jajnikiem.. Mam nadzieję że żadna torbiel się tam nie robi, że tak mnie jajnik boli.
reklama
Przekonałaś mnie sprawdzam ponownie i dam znaćRaczej go nie ściśniesz sprawdź rtęciowy w ustach i ten drugi. Ale normalne to, że są różnice pomiaru każdy termometr ma inaczej i zależy jak długo się trzyma