Miło mi bo ja też [emoji6]Ja też dopiero czekam na pozytywny owulacyjny [emoji16]
reklama
12 dc, ale ja mam długie cykle około 33/34 dni, a ostatni 37 (ale to chyba dlatego, że wmawiałam już sobie ciążę [emoji1787]) 2 apki przepowiadają mi owulacje na 9.12, a dni płodne od 4.12 a jedna owu na 8.12, a płodne od 3 i chyba coś się skłaniam bliżej tej drugiej bo dziś już zaczyna mi się zmieniać śluz chociaż to jeszcze niewielkie zmiany
Który dzień cyklu? [emoji848]
HeraUnique
Fanka BB :)
Nie myśleć tyle o tym to i przestanie się zwracać na nie uwagęJa znów widzę kobiety ciężarne i jak tu żyć,
Nie da rady na sklepie, jak chodzą obok CiebieNie myśleć tyle o tym to i przestanie się zwracać na nie uwagę
Brać to za dobry omen!
Moja mama zawsze mówiła, jak kot przebiegł jej drogę "kot Ci szczęście przynieść może jeśli tylko chcesz" [emoji16]
Pozytywne nastawienie to podstawa [emoji41]
Moja mama zawsze mówiła, jak kot przebiegł jej drogę "kot Ci szczęście przynieść może jeśli tylko chcesz" [emoji16]
Pozytywne nastawienie to podstawa [emoji41]
Ja znów widzę kobiety ciężarne i jak tu żyć, [emoji2356][emoji2356]
E
Em82
Gość
Łapać się za guzik jakbyś kominiarza widziała! Na szczęście! [emoji23]Ja znów widzę kobiety ciężarne i jak tu żyć, [emoji2356][emoji2356]
Tak to chyba się dzieje jak się bardzo chce zajść w ciąże, ale dobrze się dzieje, owu się zbliża, więc jest duuuuża nadzieja ale przy dłuższych cyklach to chyba nawet owu możliwe w 20 dc12 dc, ale ja mam długie cykle około 33/34 dni, a ostatni 37 (ale to chyba dlatego, że wmawiałam już sobie ciążę [emoji1787]) 2 apki przepowiadają mi owulacje na 9.12, a dni płodne od 4.12 a jedna owu na 8.12, a płodne od 3 i chyba coś się skłaniam bliżej tej drugiej bo dziś już zaczyna mi się zmieniać śluz chociaż to jeszcze niewielkie zmiany
coca
Fanka BB :)
Tak to chyba się dzieje jak się bardzo chce zajść w ciąże, ale dobrze się dzieje, owu się zbliża, więc jest duuuuża nadzieja ale przy dłuższych cyklach to chyba nawet owu możliwe w 20 dc
No ja przy swoich wcześniej 29 dniowych miałam owu zwykle koło 17dc [emoji16] tyle czekania [emoji15][emoji23]
reklama
Taaak w zeszłym cyklu miałam owu około 25/26 nawet jak liczę. Ale akurat wtedy nic nie sprawdzałam więc to tak strzelam patrząc na śluz. Teraz jedną apka pokazuje owu na 19 dc druga 20 dc. Jestem już przed 30, a dziewczyny ostatnio wrzucały zdjęcia z książki, że około 30 największe szanse są właśnie 3 dni przed owu więc pilnuje bardziej nawet płodnego śluzu niż samej owu bo w tym cyklu chce to sprawdzić i zacząć działać na podwójnych obrotach jak tylko poczuje, że zaczyna się coś dziać [emoji16]
Tak to chyba się dzieje jak się bardzo chce zajść w ciąże, ale dobrze się dzieje, owu się zbliża, więc jest duuuuża nadzieja ale przy dłuższych cyklach to chyba nawet owu możliwe w 20 dc