reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Zrobiłam test, trochę przegapilam godzinę, bo siku nie robilam od 3h i nie wiem czy to ma wpływ czy nie, ale kreska jest blada..
Zobacz załącznik 1206690
Zrobię jutro najwyżej jeszcze, ale dziwne to.. Podbrzusze mnie dziś na maxa boli.
Ogólnie sprawdzam szyjke również i jest już niżej niż wczoraj była.. Takze nie wiem co mam o tym myśleć..
Rób dalej, myślę że owu jeszcze przed Tobą 😉

Czyli jutro może być jeszcze pik?? Zostały mi w domu 2 testy, więc nie wiem czy dokupić czy jak. I czy robić jeszcze ok. 20 czy jutro z rana lepiej..
Jak radzisz..??
Jajnik lewy dziś daje mi popalic..

W poprzednim cyklu mi się owu przesunęła i tak jak miałam koło 0,33 w 14dc tak później spadło do 0,12 w 16dc, później wzrastało do ok 20dc, później znowu spadek i peak w 23dc [emoji2368][emoji23] wszystko się może zdarzyć. Ja mam testy owu u siebie sprawdzone i lubię je stosować, nie wpływają na ilość stosunków, ale dają mi jakieś informacje, a ja lubię mieć informacje [emoji6] ja bym testowała i dokupiła, ale to tylko ja, bo ja je lubię robić i u mnie się sprawdzają [emoji6]

No mi na początku z rana jajnik lewy a teraz katar [emoji23][emoji23][emoji23] czy to jest jakoś powiązane nie wiem [emoji28][emoji28]

Pewnie nie [emoji1787] taka niefajne aura się zrobiła, grzane powietrze w pomieszczeniach, zimne na dworze. Jak przeżyć ta zimę [emoji2356] z roku na rok coraz ciężej mi się znosi te temperatury [emoji1787]

W poprzednim cyklu mi się owu przesunęła i tak jak miałam koło 0,33 w 14dc tak później spadło do 0,12 w 16dc, później wzrastało do ok 20dc, później znowu spadek i peak w 23dc [emoji2368][emoji23] wszystko się może zdarzyć. Ja mam testy owu u siebie sprawdzone i lubię je stosować, nie wpływają na ilość stosunków, ale dają mi jakieś informacje, a ja lubię mieć informacje [emoji6] ja bym testowała i dokupiła, ale to tylko ja, bo ja je lubię robić i u mnie się sprawdzają [emoji6]
To dość późno miałaś pika.. Ja objawy około owulacyjne mam od 3 dni, ale od wczoraj sporo śluzu mam, to dzięki wiesiolkowi.. Zrobię jutro z rana i zobaczę co będzie..

reklama
Do góry