reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć dziewczynki:) właśnie piekę ciasto cytrynowe, a na obiadek kaczuszka. Wczoraj otrzymałam wyniki histopatologiczne mojej rzekomej endometriozy - która okazała się nerwiakowłókniakiem - nowotworem niezłośliwym :szok:. dobrze że się tak skończyło... pietra trochę miałam szczerze mówiąc:)
Ja nie w temacie co do spotkania - chyba za "młoda stażem" jestem. Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo:) tak o piciu to powiem wam że od miesiąca mam taką ochotę na drinka z arbuzem i kiwi że aż mnie nosi... zachcianki ciążowe? akloholowe???

dzien doberek
agnis ja mialam tez jeden dzien do przotu w tym tygodniu ale juz sie unormowalo:-D
owca pozdrowka laski i bawcie sie dobrze u future:tak:
atagata to ze wyniki ok:-) ale masz zachcianki:-D ja po grypie zołądkowej nie pije kawy od przeszło 2 tyg nie idzie mi ona ale ja bez niej moge zyc:-D

Siedze sobie przed komputerem z lampką wina...

Dziś posegregowałam i popakowalam chyba z milion cicuhów po dzieciakach...padam....

Udanego wieczoru i nocy. Dobranoc :*

atagata juz pisalam wczesniej ze wszystkie przeniosly sie na fb ze szkoda dla tego watku
mi sie pisac samej ze soba nie chce dla czystego utrzymania przy zyciu watku reszta olala a mi sie juz nie chce

ciasteczko, rozumiem że się przeniosły, tak bywa:) trudno i przykro - w takim razie nie będę już tu zaglądać bo to trochę bez sensu. Dzięki dziełchy za możliwość wygadania się czasem. Buziaki:)

reklama
Hej ja tez od czasu do czasu tu wpadam ;-);-)
dzis mam wolne to w kuchni rzadze zrobilam leczo , i ciasto 3 bita :tak:
a tak to popoludniami siedze na dzialce z m bo przez nasz urlop tak zarosla ze szok...
wszedzie zielsko , do tego basen sam syf i trzeba wszystko doprowadzic do jakiegos wygladu :tak:
Basen juz zlozony ale ile trzeba bylo sie z nim nameczyc :angry:

Atagata wpadaj czasem i daj znac co u ciebie i jak sie miewasz ;-):tak:

Pozdrowionka :-)

Do góry