reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień Dobry:)
Agnis biedactwo, ale przeżyłaś... zmartwienia o dzieci to chyba jedno z najgorszych spraw, jakie się mogą przytrafić. Nastraszyli jeszcze tylko... Ja pamiętam jak mój Arti miał 5 tygodni i dostał dziwnej wysypki - oczywiście wylądowaliśmy w szpitalu, gdzie co doktor to inna diagnoza. nawet jakąś chorobę egzotyczną wróżyli... heh.
Ja już na chodzie, choć do wtorku poruszałam się jeszcze jak babcia z balkonikiem :D
nowe mieszkanko jest super - czekam tego długiego weekendu aż mój luby będzie miał wolne i pomoże mi z rozpakowywaniem, bo ze schylaniem się mam jeszcze problem - szwy ciągną, a nie chcę by puściły.
wczoraj byłam w hipokratesie u gin i wszystko ok, tylko muszę troszkę zluzować bo szyjka miękka.
Troszkę chłodniej na dworku - to dobrze, jest czym oddychać.
Miłego dnia kobietki!

reklama
mmm... ciasteczko czas na zmiany?
Mieszka się fajnie, choć nadal nie jesteśmy urządzeni i połowa rzeczy w kartonach:)
w ogóle cicho tu tak, już chciałam sprowokować wierszem Tuwima do jakiejś dyskusji, ale widzę że nic z tego. Wszystkie pomęczone takie chyba tym latem. Ciekawe jak tam mamuśka78, czy się rozpakowała - bo w sierpniu termin miała...

atagata bo rok temu zalozono grupe na fb i tam sie przeniosly dziewczyny tutaj ze starej gwardii pisza 3 lacznie ze mna wiec wiekszosci nawet nie mialas przyjemnosci poznac, rok czasu trzymac przy zyciu watek to juz sie nie chce jak kiedys tutaj toczylo sie zycie i to jeszcze jak a teraz...
ale pewnie niedlugo sie rozpakujecie wiec wszystko na spokojnie:tak: dobrze ze sie dobrze mieszka:-)

Hej melduje sie z pl :-)
nie zagladam bo czasu brak a do tego neta nie mam tzn . mam jak kupie karte bo tesciowa nie posiada :no:
W gorach bylo fajnie , pozwiedzalismy troche pogoda dopisala wiec ok tylko szybko czas zlecial :tak:;-)
W piatek ide sobie do fryzjera robic pasemka a w sobote jade na spotkanie z dziewczynami naszymi do naszej future :-):-)
no i w niedziele jedziemy do domu bo w poniedzialek niestety do pracy czas isc...:wściekła/y:

No to tyle w skrocie u mnie pozdrawiam te zagladajace tu :tak::-)

Hej jestem i ja :-)

Lato sie konczy, czuc jesien zwlaszcza rano i wieczorem jak z psem chodze...brrrr
Kacper z gipsem sie oswoił ale co z tego szkola pewnie od pazdziernika sie zacznie nad czym ubolewam..niby za krotko jesli chodzi o nauke indywidualną ale co on miesiac w domu ma robic? No ja z nim moge ale przydalby sie nauczyciel raz w tygodniu...
Musze pogadać z dyrektorką.

Oskar wlasciwie dobrze sie czuje, nie licząc tego ze idą mu zęby i wyjsc nie mogą..Na szczescie w nocy spi. W dzien nie bardzo. Dziś jest tesciowa to z nim spaceruje a ja mam "wolne"

U mnie dziś @ wiec no stress :cool2:

Pozdrawiam Was mamuśki ;-)

Dzień dobry :-) byłam z psem...ale zimno....a to dopiero początek :szok:

Dziś spotkanie dziewczyn u futuremummy..mnie nie bedzie. Bez dzieciaków nie pojadę.

reklama
Do góry