Hej ja na chwile. Nadaje z pracy ale zaraz jade bo chce na chwile do szkoly zajechac na pozegnanie. W koncu wakacje ale krotkie to szybko zleca. U mnie pogoda sie zepsula i sie ochlodzilo jest 20 st a do tego pada deszcz od wieczora. Takze pochmurno ale jest za to czym oddychac . Agnis mieszkanko ladne ale juz to mowilam . Jedzcie sami na jeziorko nawet w cieniu polezec jak nie lubisz sie kapac. Atagata super ze mieszkanko znalezione i jakie duze zazdroszczr tylu pokoi mnie by sie czwarty przydal bo nie mam sypialni i ubolewam nad tym. Ale moze kiedys bedzie . To kiedy przeprowadzka w planach ??... uciekam pozniej jeszcze wlece .
reklama
C
ciasteczko
Gość
owca troche zazdroszcze tej ochłody, u nas znowu 29 i szanse na deszcz nikle ale w koncu lato mamy wiec nie powinnam narzekac
własnie atagata kiedy sie przeprowadzacie?
własnie atagata kiedy sie przeprowadzacie?
atagata
Fanka BB :)
od weekendu zaczynamy przewozić rzeczy. Do 10 chcemy się urządzić. Mam nadzieję że damy radę mieszkano jest świeżo odmalowane więc nic nie będziemy musieli w nim robić - najwyżej tylko kolor w córy pokoju bo kręciła nosem, ale to już drobiazg. Szukaliśmy czegoś większego bo jeden pokój ja potrzebuję na pracownię gdzie dzieci nie będą mi wchodzić w paradę, hehe. No i zostaję na osiedlu bo to mieszkanko na Jana Pawła jest.
A my korzystamy z dobrodziejstw ochłody jeziorka i co któryś dzień koło 17 jeździmy do Rybakowa nad jeziorko się pluskać, choć mi już z pływaniem nie jest lekko bo brzuch ogromny. A pluskam się w tunice i bieliźnie bo stroju teraz w życiu bym nie założyła...
kurcze, miało być dziś odrobinę chłodniej.... heh. ta pogoda...
A my korzystamy z dobrodziejstw ochłody jeziorka i co któryś dzień koło 17 jeździmy do Rybakowa nad jeziorko się pluskać, choć mi już z pływaniem nie jest lekko bo brzuch ogromny. A pluskam się w tunice i bieliźnie bo stroju teraz w życiu bym nie założyła...
kurcze, miało być dziś odrobinę chłodniej.... heh. ta pogoda...
Hej wrocilam ze szkoly z dziecmi . Zdazylam na chwile wleciec z robotki szybciej wyszlam . Fajnie bylo lzy same cisly mi sie do oczu jak widzialam te zaplakane dzieci zegnajace sie i tulace do wychowawcow . Mlodsze dzieci zrobily takie tunele i kazda klasa przebiegala pod nimi ze swoim wychowawca a pozniej kazdy po kolej wskakiwal na materac i zeskakiwal to bylo takie jakby wydalenie ze szkoly hehe no fajnie to zorganizowali . Potem jeszcze pozegnanie w klasie , dostali gutschein do biblioteki i pare drobiazgow od swojej pani . Ale tak mi szkoda bylo tych dzieciakow tak niektore plakaly , moja jakos sie trzymala , ale jej pani tez plakala . Ach smutno mi dzis..:--(
Atagata no to fajnie :-)
Atagata no to fajnie :-)
C
ciasteczko
Gość
ee tam to ja przy takich rzeczach jednak nie jestem sentymentalna ale fajnie ze maja taki koniec roku a nie jak u nas apel ludzie litosci,
owca dalej u ciebie pada?
atagata to obyście sie szybko uwineli z przeprowadzka
owca dalej u ciebie pada?
atagata to obyście sie szybko uwineli z przeprowadzka
atagata
Fanka BB :)
Agnis ładne kolorki masz w domku i fajne meble kuchenne
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
dzisiaj pogoda idealna:-) tylko mogloby popadać bo sucho jak pieprz
dzisiaj pogoda idealna:-) tylko mogloby popadać bo sucho jak pieprz
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Atagata dzieki :-)
Jutro to znaczy dzis wyjezdzam na weekend do kuzynki pod Śrem, pozniej od niej skoczymy do mojej babci koło Wrześni.
Moze tam zostaniemy do wtorku.
Buziaki dziewczyny :-)
Ps.ciągle nie moge sie spakowac..ech jak ja tego nienawidze........
Jutro to znaczy dzis wyjezdzam na weekend do kuzynki pod Śrem, pozniej od niej skoczymy do mojej babci koło Wrześni.
Moze tam zostaniemy do wtorku.
Buziaki dziewczyny :-)
Ps.ciągle nie moge sie spakowac..ech jak ja tego nienawidze........
reklama
Hej ja juz po pracy , lubie piatki mozna rzec :-):-):-)
kawe pije , obiad robie dzis mam rybke , ryz i fasolke szpragowa z bulka tak na szybko zjemy i spadamy
na dzialke bo goraco to poplywam na materacu moze dupsko troche opale
Menzu dzis nie je w domu , bo ida do chinczyka z firma na pozegnanie kolegi bo odchodzi
i szef zaprasza takze robie tylko dla nas
Agnis to milego wypoczynku u rodzinki
ja pakowanie tez nie znosze a czeka mnie to za tydzien w piatek bo w sobote raniutko wyjazd
juz odliczam dni oby tylko pogoda nam dopisala
Uciekam milego slonecznego dzionka :-)
kawe pije , obiad robie dzis mam rybke , ryz i fasolke szpragowa z bulka tak na szybko zjemy i spadamy
na dzialke bo goraco to poplywam na materacu moze dupsko troche opale
Menzu dzis nie je w domu , bo ida do chinczyka z firma na pozegnanie kolegi bo odchodzi
i szef zaprasza takze robie tylko dla nas
Agnis to milego wypoczynku u rodzinki
ja pakowanie tez nie znosze a czeka mnie to za tydzien w piatek bo w sobote raniutko wyjazd
juz odliczam dni oby tylko pogoda nam dopisala
Uciekam milego slonecznego dzionka :-)
Podziel się: