reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam ale tu przeciag :happy: ja wiem ze swieto u was to pewnie dlatego :tak:
U nas dzis jakos zimno i teraz pada sobie :tak:
Obiad zjedlismy dzis robilam ryz i piers z kury w sosie :tak:
Menzus kupil mi ryz preparowany w polskim sklepie bo akurat byl przypadkiem
wiec jutro bede robic szyszki :-):-) ciacho natchnelas mnie hehe :-p:-p
Teraz pomagam mlodemu z matma bo sie slimaczy jak nie pogonie to do wieczora bedzie liczyl :angry:

atagata i co wymyslilas na prezent ? zalezy co juz ma i czym sie bawi :baffled:
dlatego ciezko doradzic moze jakas ciuchcie albo auta , no nie wiem jest duzo mozliwosci :tak:

Agnis i jak tam remont posuwa sie do przodu ? :rofl2:

eZoja jak dzis corcia sie czuje ?:baffled:

mamuska i jak tam ciuszki dostalas robisz segregacje ??
jakiego masz psa ??

No i tyle :happy:

reklama
atagata o i fajny prezent :-):-) bo zabawki i tak sie zaraz znudza a tak to przynajmniej cala rodzinka skorzysta ;-)

nie znasz szyszek ?? :szok: toz to slodycz za czasow naszego dziecinstwa :-D:tak:
zobacz na blogu u naszego ciasteczka ona ostatnio robila :tak:

o cos takiego :tak:

Załączniki

• IMG_5318-001.jpg
    IMG_5318-001.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 48
atagata zoo w poznaniu:-) mloda dzisiaj byla z moja sis bo my bylismy w kwietniu wszyscy wiec juz drugi raz nam sie nie chcialo jechac
o takich szyszkach tutaj mowa lemonciada: szyszki
owca czyli jednak robisz szyszki:-D ja mialam robic ale krówki wyszly:-D
a ja dzisiaj lenistwo:-D

Ciacho a jednak jutro nie bedzie szyszek :no: bo bylam w 2 sklepach i nie ma krowek wrr...
a juz mi sie gdzies indziej nie chcialo jechac...w sobote skocze do kauflandu moze beda :baffled:
ale mam truskawki i bede kruche ciasto robic :tak:

A jak myslisz te szyszki udaly by sie z tej masy krowkowej ??
czy ona raczej tak nie zastygnie ??:baffled:

Hej. Sorry trochę mało mnie ostatnio, głównie przez remont robimy kuchnię i przedpokój.
Dziś byliśmy cały dzień u teściów. Zimno w pizdu...na drugiej "stacji" podczas procesji zwinęliśmy się do domu :D
Babcia wnukiem nacieszyć się nie mogła więc miałam luz :p
Jutro idę przeczekać najgorszy syf do matki, nie wiem jak długo tam wytrzymam, bo już dziś przez tel się trochę poprztykałyśmy ...
Chyba u nas będzie jakiś ząbek bo mały od 2 dni ma taki ślinotok że szok a do tego piłuje ostro rączkami całą buzię. No czekamy. Póki co jest grzeczny. Zasypia sam w łóżeczku. Czasem do niego tylko zaglądam czy wszystko wsio i już.
Pozdrawiam Was serdecznie :*

Owca - co do remontu - narazie wywalilismy blazerie...)po bylych wlascicielach) i wszystkie meble z przedpokoju i kuchni. Jutro zbijanie plytek.

Hej gdzie wy sa ??? :szok::szok::szok:
u mnie sie rozpadalo wlasnie...
Ciasto siedzi juz w piekarniku zobaczymy co mi wyjdzie :baffled:

Agnis ty sie tam remontuj spokojnie a nie przejmujesz sie ze cie mniej na bb hehe :-p;-)
Ciacho a ty gdzie sie zaszylas ??:baffled:

Hello :)
Jakiś kiepski nastrój mnie dopadł, pogoda chyba dobija, nawet obiadu nie chciało mi się robić, laptopa też nie otwierałam.
Ciuszki dotarły, zamiast dwóch kartonów to cztery, te na 56-62 to w komodzie się nie zmieściły:-). I naprawdę niektóre nowiusie i słodkie:-), dobrze że nie kupowałam za dużo bo pewnie też nie założy wszystkich.
Widzę że Was też pogoda nie rozpieszcza.
Owca- mam nadzieje że ciasto wyszło i smacznego, ja robiłam wczoraj przed południem, załapałam się tylko na kawałek.

Pozdrawiam

Mamuska wlasnie ciasto probowalam , wyszlo smaczne jest.:-)
a ty jakie pieklas ?? :baffled:

Super ze dostawa ciuszkow dotarla , fajnie ze ktos ci uzyczyl zawsza to kasa w kieszeni a taki maluszek to dlugo nie ponosi
wiec nie ma co szalec z kupowaniem ;-);-)

Siedze muzyki slucham , corka poszla na rower , synek buduje u siebie lego a menzu jeszcze w pracy
i tak dzionek leci :tak::tak:

reklama
Do góry