reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a reszta jest ale się nuzi :) zimno na dworze buuu
Kroma ja też niebawem do pracy do października mam rodzicielski + urlop i tak liczę, że od stycznia wrócę. Z małą ma być mi mama, tylko trochę mam problem bo dorwała fajną pracę (na czarno bo ma rente) i mówi ze rano bedzie z małą a potem na 2-3 godzz pojedzie popracować, no zajedzie mi się kobitka :/ ehs ale jak tak chce ... no do stycznia jeszcze troche czasu moze zmieni zdanie albo zamkna firme :p
macie jakis przepis na dobre szybkie ciacho bez wymyslnych składników ? mogę do ciasta na galaretce zamrożone truskawki dać ??

reklama
Hej a juz sie odezwe hehe. Dzien jak codzien u nas. Pogoda bee teraz pogrzmialo i pada troszke . Ciacho a ty gdzie sie podziewalas przez wekend zes nie zajrzala ? Co do pralki to nic nie wymyslilam . Raz robi dziurki a nieraz nie. Ale za to jak wiruje to jakis odglos wydaje jakby ktos pozytywke nakrecal. Nie wiem co sie tam z nia dzieje. Najwyzej sie zepsuje to nie bedziemy naprawiac tylko nowa sie kupi. Madziarena to dobrze ze mama moze zostac z mala. Kroma a ty gdzie wogole pracujesz ? I kto z Antkiem bedzie ? Ezoja jak corcia choroba przeszla ? Mamuska tak to jest ze jak sie cos sypie to wszystko naraz . Fajnie ze starsza corka idzie sobie dorobic na wakacje. Chyba juz po deszczu to ide chwile z psem . Bay bay...

Hejka i ja.

Owca ja mialam kiedys tez tak z ciuchami i mi w uszczelke wchodzily i sie rwaly. Wkoncu pralke musialam wymienic bo sie beben obluzowal i nie szlo naprawic.

No a ja Antka mamie zostawie. Ale to tez pod znakiem zapytania jest. Bo u mnie tato ma miec prostate usuwana i jak wypadnie na jesien to mi nie popilnuje dzieciaka. Mieli robic w lipcu sle cos sie znowu zabieg przesuwa. No i moj nie chce zebym wracala bo ja do 16 i za nim dzieciaki odbiore i wroce na wies to bedzie po 18tej. A ja robie w klimatyzacjach i chlodniach ������. Szprzedaje czesci elektroniczne i wszystko robie w biurze. M chce zebym mu pomagala w ubezpieczeniach i uslugach finansowych
ale ja nie wiem czy mam tyle polotu zeby z klientem pracowac.

Ostatnia edycja:
Piję sobie kawkę na dzień dobry:) mój luby śpi... urlop ma. Trzeci dzień w domu go mam i już mnie wkurza... heh... a mówiłam - weź urlop na przeprowadzkę to nie - chojrak myśli że weekend poświęci na przeprowadzenie się i starczy. A ja będę po kartonach przez miesiąc skakać. Chyba coś z moim humorem dziś nie jest za dobrze :(
Byłam w tych "Skarbach Skandynawii". Chyba dnia na szperanie nie miałam bo po 5 minutach wyszłam kichając od kurzu...
Kobietki wiecie czy na mieście skupują już podręczniki szkolne? muszę się pozbyć

tak w ogóle to miłego dnia :)

Witam wszystkich :-)
Potrzebuję namiarów na dobrego neurologa w lubuskim. Mój szkrab ma skończone 9 miesięcy i chciałabym pojechać na badanie ogólne, nigdy nie miał stwierdzonej jakiejś choroby czy obniżonego napięcia lecz martwi mnie że w tym wieku nie siedzi stabilnie jak się go posadzi (nie mylić z samodzielnym siadaniem), lecz zaraz leci do przodu. Byłabym wdzięczna za jakieś namiary ponieważ neurologów jest tylko że masakra a nie chciałabym trafić na takiego co powie mi że wymyślam i tyle, a problem ten nie pozwala mi spać i cały czas się tym martwię. Oczywiście mowa o wizycie prywatnej.
Pozdrawiam

Hej...
u nas dziwna pogoda raz slonce , za chwile deszcz hehe i burza i tak w kolko ;-);-)
Kupilam dzis przypadkiem mlodej plecak do szkoly :tak: a niech bedzie jeden wydatek mniej :tak:

ciacho ide zobaczyc co tam wrzucilas za linka :-p
ezoja fajnie to napisalas :-) normalnie poetka z ciebie :-p
no i zdjecia super ci wychodza :tak:

Jutro jade pierwszy raz do nowej robotki , ciekawe jak bedzie zawsze sie stresuje pierwszym razem czy sie wyrobie
w czasie i czy beda zadowoleni bo rozni ludzie sa :tak:

reklama
Owca będzie dobrze w nowej pracy zobaczysz.
Poetka? Hhehehe dobre sobie. Lubię i jakoś lekko mi to przychodzi. Typowe blogowe teksty.
Ale nie nudzę się przynajmniej i robię to co lubię :D

Do góry