reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:) Mamuśka - moja córa też tańczyła breaka w parkieciarni- ale niestety jej się znudziło :/
No my gdzieś chociaż na chwilę wypadniemy, ale nie za długo bo coś w podbrzuszu mnie kuje. Dobrze że w poniedziałek mam wizytę i usg bo niektóre objawy- aczkolwiek sporadyczne - mnie niepokoją.
Kurcze musi tak ciągle padać??

reklama
kroma czyli babski wieczor;-) milego spektaklu :-)
mamuska pewnie oprocz komody jeszcze full innych rzeczy przytargacie z ikei :-D:-D
ezoja co tam u ciebie malo piszesz ostatnimi czasy
owca a ty jakie plany na weekendzik?
atagata juz sie wypogodzilo:tak::-) u mnie slonce ale ja drugi koniec gorzowa:-D moja mloda ma jutro turniej tanca ale nie wie czy pojdzie

A nudy ;-)
Za pracą się rozglądam, wczoraj na rozmowie byłam. Więcej powiem jak mnie przyjmą lub nie ;-)
Jeszcze jedna rekrutacja niby ma być... zobaczymy.
Chciałabym bardzo własny biznes, ale bez kasy być aż do grudnia to nie uśmiecha mi się.
Bo tak: od września mogę otwierać dopiero, bo mija mi 5 lat od zamknięcia poprzedniej działalności.. a chcę mały zus płacić. W sierpniu papiery bym złożyła do Urzędu Pracy o dofinansowanie (jeszcze ponoć kasa jest) miesiąc mają na danie odp. We wrześńiu otwieram ale przez ok 3 miesiące płaciłabym zus za free... zanim by mi firma zrobiła to co chcę - portal pewien. I zanim by to ruszyło to byłby grudzień. A mi się JUŻ pieniądze kończą... więc sie rozglądam za czymś na umowę.
Miśka do przedszkola od sierpnia idzie więc looz. Cały sierpień z bratem może chodzić, jedna grupa wakacyjna będzie. Od września sama, syn do szkoły.
Zaczyna się dziać u mnie :-) Czuję w kościach.

Ja bylam dzieciaki na tramwaj zaprowadzic i pojechali sami 2 przystanki do starych sasiadow :tak::tak:
odbiore jak m wroci jak bedziemy po drodze do sklepu jechac :tak:
U mnie raz chmury raz slonce i nie wiadomo jak sie ubrac :baffled:

Ciacho plany na wekend w sumie zadne :sorry: m chyba jutro idzie do pracy wiec ja w domu z dzieciarnia ;-)
pewno dzialka i wekend zleci :tak: dzis musze jeszcze truskawki i maliny zerwac :-):-)

eZoja to sie dzieje , ale tak pozytywnie to fajnie :tak:
powodzenia z praca !! :-)

Atagata - trzymam kciuki za wizytę, lepiej rozwiać wszystkie wątpliwości, mój chodzi do parkieciarni 3 rok, zaczynał od towarzyskiego u Deptów ale po roku mu się znudziło, później kilka lat przerwy a teraz się naprawdę wciągnął:-)

eZoja - zmiany w życiu są potrzebne, życzę aby wszystko się potoczyło tak jakbyś chciała:-)

Kroma - udanego wypadu:-)

Dobrego weekendu dziewczyny

hejo
ostatnimi czasami sie obijam zeby byc na bb wiec dzis wyjatkowo pierwsza napisze:-)
w koncu po 5 miesiacach mloda zaczela spac we wlasnym lozeczku....mnie to bardzo cieszy:)fakt ze czasem sie wybudzi jak ja odkladam ale sam fakt ze nie musze co chwile kukac to juz duzo:-)szkoda tylko ze to przez ten upadek jej wczoraj dopiero sie za to wzielam;-)
oj komoda tez by mi sie nowa przydala do sypialni;-)sypie sie nasza a jest z bodzio juz jakies 8 lat ma.....pewnie dopiero za rok kupie jak bedziemy sie przenosic do dawida pokoju hehhe bo kolejnej przeprowadzki to ona nie zniesie na bank:-D:-D:-D
wczoraj w koncu bylismy zaprowadzic moj rower do naprawy odbior za kilka dni a ja w koncu bede miec swoj rower:-D:-Dkola bede miala grubsze bo dla mnie za cienkie kierownica do gory pojdzie koszyk na przod i kilka jeszcze rzeczy do wymiany.....maz juz rzucil haslo a moze kupimy sobie nowe rowery:-D:-D:-D:-D:-D:-Dszkoda mi kasy poki co moze za kilka lat jak ten juz bedzie calkiem dobity:-Dhttp://allegro.pl/damka-at-bikes-alu-rozmiar-55-cm-7-w-piascie-bcm-i4329096229.html cos takiego mam
ja ciacho zrobilam wlasnie stygnie ucierane z owocami:-)jak dobrze ze jest ciacho:-D:-Dmilej soboty laski...moja kumpela ma na jutro termin i sie doczekac nie moge dobrych wiesci;-)
KROMA i jak tam bylo?ja wczoraj mialam isc na koncert chylinskiej ale nie chcialo mi sie to raz a dwa mi wystarczy ze moge isc pobiegac :):):):):)
EZOJA super widze ze pelen pozytyw u ciebie super super:-D

Owca a u was kiedy dzieciaki maja wakacje?

Ostatnia edycja:
Hej...
ja od rana w biegu bylam w jednym sklepie po ziemniaki rowerem ,
potem pojechalam do drugiego po koperek bo tu nie bylo...
i ze 6 km wyszlo ale jestem padnieta :-D:-D
nie wiem jak co niektore moga jezdzic tyle km :tak: ale dzis wieje lekko to tez gorzej sie jechalo :tak:
Teraz odpoczynek i zaraz obiad bede robic .
Ale z rana juz bigosik z mlodej zrobilam , pyszny wyszedl :-)
Mezus w pracy jak wroci to skoczymy na ogrod :tak: choc pogoda jakas taka dziwna dzis pochmurno i 18 st tylko :tak:

Marzenka o hej dawno cie tu nie widzialam :confused:
u nas wakacje w tym roku pozno zaczynamy dopiero 31 lipca :tak::rofl2:
a co z tym rowerem ze do naprawy musialas dac ? to twoj nie mogl ci zreperowac go ?:baffled:
dobrze ze mala spi u siebie w lozeczku , lepiej dla was i bezpieczniej dla niej :tak:

Kroma i jak bylo w teatrze ??

Co dzis laski porabiacie ??

marzenka mi by sie tez przydal rower swoj bo jezdze na starszej ale ona byl nowka sztuka bo one nim w ogole nie jezdzila
owca daje sie rade 15km to jest norma:tak:
a plany takie ze w domu bo leje niemiłosiernie, rano slonce bylo wiec pranie zrobilam poscieli i bedzie sie teraz w domu suszyc a nie na balkonie:wściekła/y:

Hej.

Wieczór meczowy u nas..normalka ale mi to nie przeszkadza, mogą lecieć mecze, trochę lubię piłkę i tak pewnie nic ciekawego w TV nie ma.
Kacper u dziadków...Oskar usnął sam w łóżeczku po kąpieli i butli. Ja obrałam górę truskawek, rzodkiewek, ogarnęłam to i owo i w końcu chwilkę odpocznę przy małym drinku.
Od poniedziałku wszystko wyciągam z kuchni z szafek i z przedpokoju, układam, segreguje bo od piątku zaczyna się remont.
Zamówiłam juz worek na gruz, w poniedziałek jedziemy na zakupy. Na mega duze zakupy do castoramy.
Dodatkowo jeszcze w poniedziałek czeka mnie wizyta w laboratorium, idę zrobić sobie wyniki na te puchnące stopy...

To teraz poczytam co u Was i postaram się odpisać
Owca - ja dawno nie jeździłam na rowerze..nawet nie mam jak. A mój Kacper boi się, pare razy spadł i nie chce jeździć a umie...:baffled:

Mamuśka78 - jak tam było w Poznaniu? :-) Lubię Poznań...:-)

Ezoja - jesteś jak z tej piosenki..Pojawiasz się i znikasz :-) choć ja ostatnio też, ciagle coś...:szok:

Kroma - zazdroszczę teatru, sama bym poszła ach....

Atagata - jak Cię kłuje moze magnez powinnaś brać i NOspę sporadycznie??:confused:

Marzenka - mi tez się marzą nowe rowery, takie z koszami itd ach och :-) i kciuki za małą by się wysypiała we własnym łóżeczku ;-)

Ciasteczko - oprocz kuchni bedzie jeszcze przedpokoj, stwierdzilismy ze przy jednym syfie wszystko :-D

Życzę miłego wieczoru dziewczyny
:-)

reklama
Czesc mamuski :-) owcaja mam ten rower juz dobrych kilka lat swoje wyjezdzone ma i nie byl z tych drozszych to rupiec....:-) :-) :-) ale taniej wyniesie nas naprawa niz nowy rower na ta chwile.moj maz to jedyniemoze detki zmienic....z reszta rzeczy to niewiem czy by sobie poradzil... bo tojuztrzeba fachowca:-) Agnis to sie bbedzie dziac:-)

Do góry