reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

W weekendy po śniadaniu zmywa:) Kilka obowiązków dobrze jej zrobi by głupoty z głowy powybijać. Owca - a Twoja córa Ci w domu nie pomaga? U mnie to wygląda tak: W weekendy po śniadaniu zmywa, w poniedziałki myje wannę i zlew w łazience, codziennie po szkole wynos śmieci, sama pierze swoją bieliznę i dba o kocią kuwetę. Nie za dużo - ale zawsze jakieś obowiązki są:)

reklama
Ale fajno szczerze to moja nic w chalupie nie robi . Z laska zetrze kurze w swoim pokoju. I musze prosic i sie nagadac zeby choc raz na dzien z psem wyszla.Naczynia myje zmywarka wiec z tym to luz mam. U mnie wynoszenie smieci to obowiazek meza haha .

dzien dobry
atagata bardzo dobrze dzieciaki musza miec jakies obowiazki, moje wychodza z psem, maja swoj grafik ułożony przez siebie i kazda raz dziennie wychodzi, poza tym porzadek w pokoju, naczynia tez czasem pomyją, pranie wieszają jak im powiem, karmia papuge, odkurza :-)
owca to mloda widze ze jedynie co to nauke ma jak obowiazek ale ci dobrze na trawce:-) a ja nie mam planóww tzn dzisiaj mam dzień lenia jedynie co to obiad zrobiłam i kolczyki :tak:
cieplo o tak 30 stop. jest i też miłego wypoczynku życzę

Witam jeszcze z lozka. Przeszla burza z ulewa. Dalej pada i chyba nici z pojscia na basen. Zla jestem . Bo zaplanowalam i nici...No nic trza wstac i z psem wyjsc..Dzis wolne to lenimy sie dalej.

dzien dobry
owca a cieplo macie chociaz? u nas zapowiadaja burze na popołudnie teraz juz mamy jakies 27 stop. a ma byc cos 32-34:-D

Ciacho u nas wczoraj bylo ponad 30 st...
a teraz raz slonce , raz chmury narazie jest 17 st :tak:
jutro jeszcze ma byc 33 st . ale od srody juz znow ochlodzenie caly tydzien po 20 st :blink:

Kawke pijemy i mysle co tu robic dzisiaj :baffled:

wlasnie albo upaly albo chlodno :dry: nie moze byc normalnie:baffled:
pocieszam sie tym ze jednak bedzie wiecej niz 20 stop.:tak: kupilam truskawki mloda juz zjadla ze smietana

ciacho no pogoda bezsensu bo jednego dnia skwar a drugiego chlodek :tak::tak:
ja wczoraj truskawek nazrywalam i koktajl robilam :-):-) opilam sie pycha :-)

a mloda nie w szkole ?

mloda ma tylko dwa razy w tygodniu na 8 a tak albo na 11 albo na 10:baffled:
ja lubię trusawki takie bez niczego ale koktajl też bym wypiła tylko, że nie moge za duzo mleka jak jest lato
sypie mnie na skorze:baffled:

reklama
aha , to moze pospac z rana :tak::tak:
ja koktajl robie zazwyczaj z jogurtem naturalnym :tak:

lecimy na dzialke na chwile zobaczyc czy wsio ok po deszczu :tak:
czy basen mi nie odlecial :-D:-D

Do góry