reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

W weekendy po śniadaniu zmywa:) Kilka obowiązków dobrze jej zrobi by głupoty z głowy powybijać. Owca - a Twoja córa Ci w domu nie pomaga? U mnie to wygląda tak: W weekendy po śniadaniu zmywa, w poniedziałki myje wannę i zlew w łazience, codziennie po szkole wynos śmieci, sama pierze swoją bieliznę i dba o kocią kuwetę. Nie za dużo - ale zawsze jakieś obowiązki są:)

reklama
Ale fajno szczerze to moja nic w chalupie nie robi . Z laska zetrze kurze w swoim pokoju. I musze prosic i sie nagadac zeby choc raz na dzien z psem wyszla.Naczynia myje zmywarka wiec z tym to luz mam. U mnie wynoszenie smieci to obowiazek meza haha .

dzien dobry
atagata bardzo dobrze dzieciaki musza miec jakies obowiazki, moje wychodza z psem, maja swoj grafik ułożony przez siebie i kazda raz dziennie wychodzi, poza tym porzadek w pokoju, naczynia tez czasem pomyją, pranie wieszają jak im powiem, karmia papuge, odkurza :-)
owca to mloda widze ze jedynie co to nauke ma jak obowiazek ale ci dobrze na trawce:-) a ja nie mam planóww tzn dzisiaj mam dzień lenia jedynie co to obiad zrobiłam i kolczyki :tak:
cieplo o tak 30 stop. jest i też miłego wypoczynku życzę

Witam jeszcze z lozka. Przeszla burza z ulewa. Dalej pada i chyba nici z pojscia na basen. Zla jestem . Bo zaplanowalam i nici...No nic trza wstac i z psem wyjsc..Dzis wolne to lenimy sie dalej.

dzien dobry
owca a cieplo macie chociaz? u nas zapowiadaja burze na popołudnie teraz juz mamy jakies 27 stop. a ma byc cos 32-34:-D

Ciacho u nas wczoraj bylo ponad 30 st...
a teraz raz slonce , raz chmury narazie jest 17 st :tak:
jutro jeszcze ma byc 33 st . ale od srody juz znow ochlodzenie caly tydzien po 20 st :blink:

Kawke pijemy i mysle co tu robic dzisiaj :baffled:

wlasnie albo upaly albo chlodno :dry: nie moze byc normalnie:baffled:
pocieszam sie tym ze jednak bedzie wiecej niz 20 stop.:tak: kupilam truskawki mloda juz zjadla ze smietana

ciacho no pogoda bezsensu bo jednego dnia skwar a drugiego chlodek :tak::tak:
ja wczoraj truskawek nazrywalam i koktajl robilam :-):-) opilam sie pycha :-)

a mloda nie w szkole ?

mloda ma tylko dwa razy w tygodniu na 8 a tak albo na 11 albo na 10:baffled:
ja lubię trusawki takie bez niczego ale koktajl też bym wypiła tylko, że nie moge za duzo mleka jak jest lato
sypie mnie na skorze:baffled:

reklama
aha , to moze pospac z rana :tak::tak:
ja koktajl robie zazwyczaj z jogurtem naturalnym :tak:

lecimy na dzialke na chwile zobaczyc czy wsio ok po deszczu :tak:
czy basen mi nie odlecial :-D:-D

Do góry