reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
na pewno dobry bo juz niepierwszy raz taki robiłam ale wierzch pierwszy raz wykończylam:-D a to moj blog
na jutro mam tort w stylu angielskim, to bedzie zabaw i bede musiala wstac po 6, bo pozniej na festy szkolny z mloda trzeba isc

Ciasteczko ja mam tyle truskawek. Tylko checi brak na takie ciasto smaczne.

Agnis fajnie napisane tylko w realu to nie jest takie latwe. Bo moj to potrafi tak wyc caly dzien. A na wyciszenie idzie do pokoju. Ale jak ma histerie to ja juz mu zadnego zadanie nie dam, bo nie dociera nic do niego, dopiero jak sie wyryczy to idzie zmeczony spac, a potem zapomina co robil i juz z nim nie pogadasz. Chociaz dzis jest spokoj

Agata fajnie ze masz zorganizowany czas. Ja to dopiero od wrzesnia bede miala troszke luzu. Tylko nie wiem.co z najmlodzsym zrobie jeszcze.

Witam ponownie
teraz kawa sie delektuje i zupe wstawilam :tak:
cieplo sie zrobilo choc takie wiaterek chodny wieje ale jest 25 st :-)
Jutro planuje isc na basen z dzieciakami :-)

Agnis pytalas gdzie pracuje wiec sprzatam u niemcow :tak:
mam 4 rodzinki i do kazdej raz w tygodniu ide na 2-3 godz :tak::tak:
cos trzeba robic jak nie zna sie na tyle jezyka zeby moc sie swobodnie dogadac :tak:
Ale powiem ci ze pasuje mi taka robota niz mialabym robic po 8 godz dziennie...:-p

Kroma to masz wesolo z synkiem :szok::-)
niezle musi to wygladac jak ganiasz go po podworku :-D

Ciacho fajnie torcik ci wyszedl pokaz jeszcze jak w srodku wyglada :-)
na jaka okazje robisz jutro torta ?? urodziny ?

atagata fajnie ze zagladasz ;-) na kiedy masz termin ??
i dobra masz tesciowa jak cie truskawkami zarzucila hihi :-p

kroma a ty bedziesz wracac do pracy tzn czeka na ciebie miejsce? moze najmłodsze bedzie grzeczniejsze od pozostalych;-)
owca no fajnie masz i stawki tez nienajgorsze bo wiem ile kolezanka zarabia to za 10 dni ma wiecej niz u nas najniższa krajowa
i tez jedzie na kila godzin sprzatac
a tort na jutro to na zamówienie to nie dla nas, na 80 urodziny robie:tak:
laski zrobcie sobie zakupy w niedziele wsio zamkniete bo "zielone świątki"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciasteczko dobrze że piszesz bo nie wiedziałam że w niedzielę pozamykane wszystko. Chociaż i tak do teściów na wieś nad jezioro jedziemy:) musimy obgadać parę rzeczy bo na przełomie lipiec/sierpień przeprowadzamy się na większe mieszkanko i już się boję :szok:. Nie lubię przeprowadzek... jeszcze w ciąży kurcze to za dużo nie pomogę :/a - no i gratuluję bloga! całkiem fajny i z pewnością zaglądać będę.
Owca - termin mam dopiero na 28 października ale brzuszek mam już całkiem całkiem:)

atagata to super ze na wieksze i ze jest taka możliwosc:-) czyli nowa przygoda was czeka;-) mam jeszcze jednego bloga z bizuteria pod suwaczkami mamy ;-) a w jakiej cześci miasta mieszkasz jezeli mozna wiedziec?

u nas dlugi wekend sie szykuje i w poniedzialek pozamykane wszystko
tez musze jutro na zakupy wyskoczyc juz widze ile ludzi bedzie :tak::tak:
planuje jakiegos grilla na poniedzialek to cos trza zakupic :tak:

Agata tak bede pisac bo mi latwiej :-D a co nosisz w brzuszku tzn . syn czy corka ?
czy nie wiadomo :baffled: Fajnie ze zmieniacie mieszkanko :tak:
dasz rade z przeprowadzka...:tak: ja lubie przeprowadzki i te cale zmiany :-D

reklama
Obecnie Górczyn, a przenoszę się na Wyszyńskiego - także z blokowiska do szeregowca z ogródkiem :-) przy trójce dzieci w ciasnym mieszkanku ciężko by nam było:)
Fajne rzeczy czarujesz:) ja kiedyś też coś tam robiłam z biżuterii - nawet sklepik na chrobrego miałam z ręcznie robionymi przedmiotami - nie tylko swoimi. Z zawodu plastykiem jestem. Niestety później przez kilka lat pracowałam w korporacji i przez uczucie przemielenia przez maszynkę i wyduszenia ze mnie siódmych potów przestałam tworzyć. Teraz pomagam mojemu troszkę w pracy i przy kompie coś tam dłubię.

niestety nie wiem jeszcze bo wstydliwe jakieś takie (mój twierdzi że pewnie dziewczynka), ale 16 czerwca mamy USG więc mam nadzieję że się dowiemy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry