reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
na pewno dobry bo juz niepierwszy raz taki robiłam ale wierzch pierwszy raz wykończylam:-D a to moj blog
na jutro mam tort w stylu angielskim, to bedzie zabaw i bede musiala wstac po 6, bo pozniej na festy szkolny z mloda trzeba isc

Ciasteczko ja mam tyle truskawek. Tylko checi brak na takie ciasto smaczne.

Agnis fajnie napisane tylko w realu to nie jest takie latwe. Bo moj to potrafi tak wyc caly dzien. A na wyciszenie idzie do pokoju. Ale jak ma histerie to ja juz mu zadnego zadanie nie dam, bo nie dociera nic do niego, dopiero jak sie wyryczy to idzie zmeczony spac, a potem zapomina co robil i juz z nim nie pogadasz. Chociaz dzis jest spokoj

Agata fajnie ze masz zorganizowany czas. Ja to dopiero od wrzesnia bede miala troszke luzu. Tylko nie wiem.co z najmlodzsym zrobie jeszcze.

Witam ponownie
teraz kawa sie delektuje i zupe wstawilam :tak:
cieplo sie zrobilo choc takie wiaterek chodny wieje ale jest 25 st :-)
Jutro planuje isc na basen z dzieciakami :-)

Agnis pytalas gdzie pracuje wiec sprzatam u niemcow :tak:
mam 4 rodzinki i do kazdej raz w tygodniu ide na 2-3 godz :tak::tak:
cos trzeba robic jak nie zna sie na tyle jezyka zeby moc sie swobodnie dogadac :tak:
Ale powiem ci ze pasuje mi taka robota niz mialabym robic po 8 godz dziennie...:-p

Kroma to masz wesolo z synkiem :szok::-)
niezle musi to wygladac jak ganiasz go po podworku :-D

Ciacho fajnie torcik ci wyszedl pokaz jeszcze jak w srodku wyglada :-)
na jaka okazje robisz jutro torta ?? urodziny ?

atagata fajnie ze zagladasz ;-) na kiedy masz termin ??
i dobra masz tesciowa jak cie truskawkami zarzucila hihi :-p

kroma a ty bedziesz wracac do pracy tzn czeka na ciebie miejsce? moze najmłodsze bedzie grzeczniejsze od pozostalych;-)
owca no fajnie masz i stawki tez nienajgorsze bo wiem ile kolezanka zarabia to za 10 dni ma wiecej niz u nas najniższa krajowa
i tez jedzie na kila godzin sprzatac
a tort na jutro to na zamówienie to nie dla nas, na 80 urodziny robie:tak:
laski zrobcie sobie zakupy w niedziele wsio zamkniete bo "zielone świątki"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciasteczko dobrze że piszesz bo nie wiedziałam że w niedzielę pozamykane wszystko. Chociaż i tak do teściów na wieś nad jezioro jedziemy:) musimy obgadać parę rzeczy bo na przełomie lipiec/sierpień przeprowadzamy się na większe mieszkanko i już się boję :szok:. Nie lubię przeprowadzek... jeszcze w ciąży kurcze to za dużo nie pomogę :/a - no i gratuluję bloga! całkiem fajny i z pewnością zaglądać będę.
Owca - termin mam dopiero na 28 października ale brzuszek mam już całkiem całkiem:)

atagata to super ze na wieksze i ze jest taka możliwosc:-) czyli nowa przygoda was czeka;-) mam jeszcze jednego bloga z bizuteria pod suwaczkami mamy ;-) a w jakiej cześci miasta mieszkasz jezeli mozna wiedziec?

u nas dlugi wekend sie szykuje i w poniedzialek pozamykane wszystko
tez musze jutro na zakupy wyskoczyc juz widze ile ludzi bedzie :tak::tak:
planuje jakiegos grilla na poniedzialek to cos trza zakupic :tak:

Agata tak bede pisac bo mi latwiej :-D a co nosisz w brzuszku tzn . syn czy corka ?
czy nie wiadomo :baffled: Fajnie ze zmieniacie mieszkanko :tak:
dasz rade z przeprowadzka...:tak: ja lubie przeprowadzki i te cale zmiany :-D

reklama
Obecnie Górczyn, a przenoszę się na Wyszyńskiego - także z blokowiska do szeregowca z ogródkiem :-) przy trójce dzieci w ciasnym mieszkanku ciężko by nam było:)
Fajne rzeczy czarujesz:) ja kiedyś też coś tam robiłam z biżuterii - nawet sklepik na chrobrego miałam z ręcznie robionymi przedmiotami - nie tylko swoimi. Z zawodu plastykiem jestem. Niestety później przez kilka lat pracowałam w korporacji i przez uczucie przemielenia przez maszynkę i wyduszenia ze mnie siódmych potów przestałam tworzyć. Teraz pomagam mojemu troszkę w pracy i przy kompie coś tam dłubię.

niestety nie wiem jeszcze bo wstydliwe jakieś takie (mój twierdzi że pewnie dziewczynka), ale 16 czerwca mamy USG więc mam nadzieję że się dowiemy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry