reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Widze ze chyba wiekszosc z was to z Gorczyna. Agata w sumie macie juz parke to teraz chyba juz wam obojetnie co bedzie ?? Corke masz juz starsza to ci troszke pomoze przy maluszku . Domku z ogrodkiem zazdraszczam . My mamy dzialke ale to nie to samo co podworko pod nosem.

reklama
Córcia jest z pierwszego mojego małżeństwa więc mój luby chciałby chyba swoją księżniczkę:) No i patrząc po charakterkach to Taszka aniołkiem była w porównaniu do synka... zobaczymy - cieszyć się będziemy z każdego rozwiązania - byle by zdrówko dopisało jej/jemu:)
miłego wieczorka kobitki

Złaziłam Castorame wzdluz i wszerz..nogi mi z tylka wylaza a to dopiero poczatek..
Kupilam kafelki na sciane..946 zl..
O masakra.. Ale jak chcialam bajere :-)
Zapomnialam zrobic fotke :-(

Ide spac. Padam..

Hejo:-)

Moje dziecie jakieś łaskawe dla rodziców dziś. Spało od 21-4:00 i od 4:30 do teraz..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :szok:

Na 10:15 mm odnowę paznokci u rączek. Musze iść bo wyglądam jak "uboga krewna..."

Dziewczyny kuchnie , farby, drzwi i płytki śnią mi się po nocach....:szok:

Ale u nas słonecznie...dziś chyba zrobię taki letni obiad - makaron z truskawkami :-)

Miłego dnia i zdrówka dla wszystkich ;-):tak:

Przypomniała mi się zabawna historyjka z wczoraj:

Idziemy z Kacprem na trening. Zazwyczaj chodzimy przez taki mini park. Tam na ławeczce siedzą panowie pijący winko, przysłowiowi "żule". Panowie ładnie się skłonili i jednym chórem do mnie : DZIEŃ DOBRY !
Kacper na to:mamo znasz tych panów?
Ja: nie synku.
K: A oni Cię znają?
J: Nie synku.
K: to dlaczego powiedzieli Ci dzień dobry?
J: Z grzeczności albo mnie podrywali (śmiech)
K: ale oni nie mogą Cię podrywać!
J: nie? dlaczego? (śmiech)
K: BO JA JUŻ MAM TATĘ!

buehehehheheh :)

U nas upal...siedzimy na dzialce. Woda sie leje do basenu juz 4 godz i ciagle malo haha . Pogrillowalismy troszke i dzien leci . Mloda byla 5 godz na basenie z kumpela . Ciacho ladny tort jak zawsze.

Hejo :-)

Sączymy z mezem piwko..leci Opole..maly spi..drugi u dziadków..luzik

Owca zapomnialam napisac ze fajna masz prace, tez bym sie nadala bo lubie sprzatac:tak: ale niemieckiego nie znam :no:

Dzień Dobry wszystkim!
Mój synek właśnie zasnął, córa zmywa naczynia, a ja przy kawce się relaksuję bo coś niskie ciśnienie mam. Później jezioro w Rybakowie i grill u teściów.
Szczęście dziewczyny macie - ja lubię porządek, ale sprzątać to nie za bardzo:) Dużo bym dała by mi to przyjemność sprawiało:)
Miłego tego upalnego dnia!

reklama
Witam my juz na dzialce urzedujemy .Leze sobie w cieniu na kocyku. Woda dalej sie leje hehe . Agnis nie wiem czy praca fajna wazne ze kasa z tego jest. Atagata corka ci naczynia zmywa ? Zazdroszcze . Milego wypadu nad wode . Ciacho a ty co dzis porabiasz ? Milego dnia wszystkim.

Do góry