reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
nietomna jestem znowu zle spalam i tak wstawac mi sie ni chcialo:sorry: mlodej dobudzic nie moglam a dlugo spala
a ja wczoraj zalalam klawiature u siebie:angry::angry: wysuszylam dziala ciekaw na jak dlugo...

reklama
czesc laski
wczora niby wolne ale musialam isc na 2 godizny bo renament z alkoholu:wściekła/y:a tydzie temu byl ale nowa szefowa sobie zazyczyla
wc:wściekła/y:oraj nam przyszedl aparat jest ok;-)
owca ciacho ja nie mroze bo to nie to samo..daje goracy do sloikow i tak moge sobie go trzymac dosyc dlugo;-)wiec swierzutki bedzie
wczoraj robilam pierozki z kapustka i z grzybami niby pierwszy raz robilam ale bardzo dobre wyszlo mi 50szt wiekszosc zamrozilam na wigilie a reszta na obiad poszla;-)
milego dnia

marzenka my rodzicom i teściom po aparacie kupiliśmy w tym roku. i też przyszły są fajne. aż dzi bierze, ze jak wchodziły cyfrówki to tyle płaciłam ile teraz za lustrzanke. szok. a teraz. hm... naprawde za te 250zł można miec super aparat.

Dzień dobry
Zjadłam juz śniadanko, zabieram się zaraz za porządki, nie wiem jeszcze od czego zacząć no ale mam wybór:tak: Także odezwe się pod wieczór . Miłego dnia

hejka

aniołek- ja bym też nie dała tyle kasy, ale Arek dostał na roczek od wujka. Szarpnął się. A jeśli chodzi o zwrot to masz 10 dni bo to sprzedż poza lokalem, chyba, że licytowałaś to wtedy nie muszą zwracać, ale jak kupiłaś w opcji kup teraz to masz 10 dni na zwrot. Wyślij i czekaj na kasę. Szkoda, że wydałaś na te baterię, wiem, że są drogie. Ale może mały dostanie coś na co te baterie się przydadzą. Ja mam taką karuzelę na takie wielkie baterie chyba ją sprzedam i kupię maleństwu inną, bo one szybko się wyczerpują. Pozdrawiam

Future- ale ciacha zrobiłaś kolorowe.

Marzenka i Megi- fajnie macie, że już część porobiłyście, jak daleko w lesie jestem.

Hej
Ja też nie mam nic na święta. Wczoraj byliśmy z ZG w Focusie Tesco i Auchan i kupiłam tylko małej w H&m ogrodniczki a tak nullll tylko szkoda kasy na paliwo - juz nigdy wiecej nie jade ...
ale dziś dzień pechowy - rano myłam podłogę w pracy bo cała skurzona, pękło mi wiadro i wszystko się na mnie wylało a potem ... szłam w laczkach umyć kubki poleciałam jak długa ze schodów bo poślizgnęłam się na tej wodzie :/ ...
nie testowałam ... okresu brak ... ;) w czwartek wizyta u lekarza
Pierniczki mam upieczone - dziś będziemy z Amelką lukrować i zdobić, a no i bigos dostałam od teściów. Dziś może wyskocze na jakieś zakupy większe bo już czas - a w sklepach kolejki okropne !

Dzien dobry i ja !!
slonko sie u nas przebija :tak:
ja juz odkurzylam z ranca i podlogi sobie pomylam i dzis wiecej nie robie.
Zaraz jade do miasta :tak:
Musze znow zrobic termin z malym do dentysty bo znow wyleciala mu ta sama plomba wrr... narazie go nic nie boli ale chce isc przed swietami zeby zakleil bo pozniej bedzie bol i co w swieta zrobie..zaraz bede dzwonic

Megi milego sprzatanka ;-);-)
Madziarena dobrze ze nic sobie nie zrobilas jak tak po tej wodzie polecialas...:tak:
Future fajne ciasteczka wam wyszly :-)

Uciekam i milego dnia :-)

Hej
u nas nocka ok.. tzn. mały się nie budził, ale za to ja nie mogę spać ostatnio podobnie jak ciacho od paru dni jestem ciągle na czuwaniu, zamiast się porządnie wyspać jak jest możliwość:confused2:
madziarenka współczuje pechowego poranka, dobrze że nic Ci się nie stało..
Kroma dzięki wielkie zrobię tak jak mówisz. Zapakowałam już tą zabawkę i dziś do nich wyślę:*
Future fajnie, że małemu mleko służy. Ja nie używałam go.. a szkoda może i u mnie byłoby spokojniej.
Owca to nieciekawie z tym ząbkiem.. ciekawe czemu tak często Szymkowi wypada ta plomba.. może tak robią na odwal :confused:

aniolek nie wiem jak bylam ostatnio to mowil ze tak juz bedzie poki mu nie wyleci ten zab
dal mu do srodka lekarstwo takie i zakleil i teraz znow ech..
zobaczymy zrobil mi termin na dzis na 19 mam przyjechac :tak::tak:
pozno troche ale dlatego ze bez kolejki tak mam przyjsc to nas przyjmie
to zapytam czy jakos inaczej idzie to zrobic....

dobra zbieram sie na tramwaj :tak::tak:

reklama
Do góry