reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
z rana to ja pracuję :p mnie ogólnie wkurzają te tłumy :) a nasza biedronka taaaka mała :p musze jechać do innego miasta na zakupy hehe :)
Kurcze szukam dla małej jakiejś białej bluzki i spódniczki - muszą być na galowo w piatek - mają Jasełka i moja żaba występuje hehe chyba drzewkiem będzie bo to mały cykor ;) :p

madziarena no widzisz ja jak mam na druga zmiane to mlodego zaprowadze to juz po drodze mam biedronke dlatego ide z rana bo mi by sie nie chcialo wrocic do domu i pozniej znow wychodzic.bezsens dla mnie;-)
blond zyjesz?

Duży pokój gościnny ogarnięty calutki łącznie z oknem, ide zaraz do kuchni, tam to też jest co robić w szafkach...pokoje dzieci na jutro zostawiam a wieczorkiem jeszcze wc posprzatam.

moi śpią, a ja cały stołowy ogarnęłam łącznie z czyszczeniem skór i myciem za meblami. okna wymyłam w weekend z mamą. no i reszte odkurzacz zrobił, ja tylko umyłam. ale właśnie byli panowie wodomierz mi zmieniać i kurrrrrrrrrrrrrrrrrrr mac po mojej umytek podłodze w ośnieżonych gumofilcach. i trzaskają drzwiami. aż powiedzialam, ze dzieci spią i proszę nie trzaskać. ale to tylko faceci mogą tak się zachowywać ...i te gumofilce w błocie. OMG
podwójna robota. :angry::angry::angry:

future bo kobieta by sie zapytala czy moze w takich butach wejsc;-):-D
mi ostatnio gosciu w mokrych butach wlazal na dywan welniany o malo mnie nie strzelilo:wściekła/y:

Hello...
dzis czas mi szybko ucieka
rano bylam na miescie dokupilam jeszcze dzieciaka prezenty i juz wsio mam...:tak:
teraz musze je spakowac ktoregos dnia jak ich nie bedzie...
potem zupke pieczarkowa na jutro juz ugotowalam i na 19 jeszcze do tego dentysty
kurcze nie chce mi sie jechac jeszcze tak daleko :confused2:
Jutro na 14 do przedszkola na wigilie :tak:

Future to ci panowie robote dali hehe..:-p

Uciekam pewnie dopiero jutro zajrze !!

reklama
hej i tu
Future trza bylo skrzyczec panow
owca- u was oatnio ciagle cos z tymi zebami zycze co by juz nikogo wieicj nie bolaly:)
ja tez w sobote troche posprzatalam zrobilam kuchnie szafki pomylam blleee nie lubie kuchni wszedzie te tluste szafki bo nie mam okapu,,,,,

Do góry