reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca- W 1-wszy dzień świat to znjaomi jeszcze z czasów studiów mają do nas przyjechać i zostają na noc, a w wigilię sami:-)
Powiem Ci, że mi to nawet odpowiada, bo w tamtym roku najeżdziliśmy się między rodzicami(100km odległości) +700km z Gorzowa i taka zmęczona po świętach przyjechałam.W tym roku ciężko było mi z urlopem, bo 2 lata pod rząd brałam, pewnie jakbym się uparła to bym dostała, ale mnie to nawet na rękę było i mogłam z czystym sumieniem powiedzieć , że "przecież urlopu nie dostałam".
Jeszcze nie byliśmy na wigilisami z małym, więc pora.........
Was 4-ka to zawsze raźniej :-)

reklama
no hej ho. a ja wrocialam z gorzo...ale się obkupiłam. Boniu same przeceny. kupiłam sobie kurtke w orsayu na którą polowałam. 50% przecena. a w HMie dostałam zawrotów głowy. Kupiłam sobie sukienke, żakiet i sweterek, J bokserki 3 paki, i kurtke. Hesi rękawiczki i balerinki złote, oczywiscie dostanie je w paczce haha. no ale dla Gucia czapki nie znalazłam. chyba mu kupie na allegro takie robione na szydełku. no zobaczymy. no i J mi kupił prezenty dwa. coś zielonego, szmaragdowego, i z neta idzie coś musztardowego (pewnie torebka ;))))

no a ja dla niego kupiłam pada do ps3 bo mu Hesia rozniosła, i 2 blu raye. bedzie zadowolony, bo chciał to.
rodzicom też mamy. a dziś zamowie dla szwagra i dla J siostrzenca na allegro, wiec pewnie dijdzie.

ale za to mnie gardło boli, dlatego płuczę sobie whisky i colą ;)

Future to ostro poszalas z zakupami , ale to dobrze tez nam sie cos od zycia nalezy a nie tylko wszystko dla dzieci hehe
ja planuje w poniedzialek polazic po sklepach u nas tez teraz duza przecen to pewnie cos wyrwe tez ;-);-)

Aneteczka na narazie nie gotuje , ja jestem z tych co wszystko na ostatnia chwile zostawiaja :-D
musze w tyg wyskoczyc do polskiego sklepu kupic kiszona kapuste i kielbase jakas do bigosu :tak:
krokiety chce zrobic z kapusta i pieczarkami :tak: mysle ze w sobote bede robic :tak:
bigos zostawiam na piatek :tak: jeszcze ciasteczka bede piekla nie wiem pewnie tez w sobote hehe...:-p
rybka to na swiezo w wigilie dopiero , salatka tez :tak:
i nie wiem co tam jeszcze bede robic :baffled: nie chce za duzo bo potem nie zjemy...

widze ze popijacie sobie dzis % ;-)

Hej

ja jestem, ale jakoś nie ma o czym pisać.
Przyszedł prezent dla Kubcia, ta fontanna piłek. Jestem mega niezadowolona. Szajs jakich mało. Miało być "8 cudownych melodyjek" a jest jedna i hmmm trudno to nazwać melodyjką. Po 1 sekundzie ma się ochotę wyrzucić to g...o przez okno:wściekła/y:
Pisałam do nich, że chcę to zwrócić, ale na razie bez echa:baffled:

Mama dziś myła okna, ja musiałam się młodym zajmować, cały dzień dziś płakał, marudził. Mam dość

owca, no tak się złożyło, że akurat moj nie mial dzisiaj zjazdu i moglismy pojechac sami, bez dzieci. i tak szybko szybko, ale jednak wygodniej bez maluchów.

aniołek - kochana ja kupiłam chodzik dla Heśki z melodyjkami, i sam chodzik okej, ale melodyjka hm szajs jak nie wiem. ani ściszyć ani nic, nawet nie włącząłam bo Hesia się bała. (miala jkaos 7 miechów chyba) i pozniej mąż wykręcił cały pulpit, i była pułeczka...na chrupki.
a daj linka co kupiłaś ja sobie obejrze...

hejo
wrocilam po 24 do domku..chcialo mi sie juz pod kolderke do meza;-)baletow nie ma zadnych porzadnych u nas sama speluna wiec se odpuscilam..ale fajnie bylo pogadac posmiac sie;-)
ja wczoraj robilam bigos pyszny mi wyszedl tez chatke posprzatalam jeszcze farsz do pierogow zrobilam ogarne sie i bede lepic od razu na obiad i na swieta;-)
a moi jajecznice robia jak fajnie mam spokoj na chwile do stania w kuchni:-D
ja wpiatek zrobie makowca i nalesniki posmaze a w sobote moi salatke beda robic tzn bez majonezu i musztardy zeby przeszla troche i bedzie swierza:tak:w niedziele sernik i karmelowiec i bedzie wiekszosc zrobione.takze moi tez beda miec robote bo choinke im zostawiam ;-)
dla mlodego dostalam od kolezanki zjezdzalnie na auta moze lepiej sie stalo ze nie kupilam a tak ma za free;-)i zadowolony
aniolek ja mam nadzieje ze autobus ktory zamowilam na allegro pod choinke bedzie dobry gatunkowo a nie bubel;-)
owca lubisz tak na ostatnia chwile?ja bym sie wkurzala
ja sobie okna zostawie na srode bo mam wolne....
a i wigilia u nas bedzie jak rok temu:tak:

dzien dobry
rany jak wy wczesnie robiecie wszystko:eek: u nas uszka i pierogi lepi sie tuz przed samam kolacja wygilijna
od zawsze u nas tak jest:tak: ale my tego duzo nie robimy bo pierogow prawie nikt nie je
my pewnie dopiero zaczniemy w sobote pewnie ciasta i bigos a wszystko bedziemy robic w niedziele, salatki robimy w poniedzialek

reklama
Dzien dobry !!
kawke juz wypilam ,schabowe juz poszykowane do obiadu :tak:
spacer zaliczony , cieplo dzis na dworze :tak:

marzenka czy lubie na ostatnia chwile nie za bardzo ale dla mnie to teraz jest za szybko robic
u nas w domu to pierogi lepilo sie przed wigilia na swiezo :tak: tak jak ciacho pisze :tak:
ja nie bede duzo jedzenia robic wiec wyrobie sie w wekend :tak:

dzis chyba przejedziemy sie pod wieczor do miasta na ten rynek swiateczny jeszcze popatrzec :-)

Do góry