reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

zdjecia nieraz nie oddaja efektu a szkoda
my tez duzo rzeczy lubimy ale nie robimy duzo wsumie robimy na bierzaco w swieta u nas za to duzo owocow idzie:tak:

reklama
hejka

ja lubię wszystko, ale w tym roku to nie poszaleję bo mnie brzydzi wszystko. A robię na spółkę z mamą i teściową, dzielimy się obowiązkami, bo nikt nie umie robić Kwaśnika jak moja Teściowa, i krokietów jak moja mama, ja robię śledzia, sałatkę i jakieś ciasto, jeszcze rozmyślam co, a i jeszcze rybę po grecku. No i na drugi dzień nas nie ma. Więc u mamy pomagam i teściowej.

Hej !!
jakie smakolyki pichcic bedziecie :-):-)
u nas karpia nie ma bo my nie lubimy...wkurzaja mnie osci kupuje ryby dorsza albo mintaja w platach i z glowy :tak:
po grecku tez nie robie bo pozniej te warzywa sciagamy i wyjadamy tylko sama rybe hehe wiec po co robic...
pierogi mam zamrozone od tesciowej , ciasta kupie po kawalku gotowe i juz :tak:...
Takze dam rade :-)

Megi moze cos ci zaszkodzilo ??..

kawke pije, orzeszki podjadam a pozniej do sklepu lece :tak:

Gdzie was dzis wywialo?? takie zalatane jestescie ?????

Ostatnia edycja:
owca ja bylam u kolezanki ale dlugo posiedzialam rany dawno sie nie widzialysmy i milo tak bylo pogadac:-):tak:
a ja ustalac bede dopiero z siostra co ktora ma kupic i co pozniej robimy ale znajac zycie za duzo nie bedziemy bo po co

Hej

U mnie też karpia nie będzie, bo ani ja ani m nie lubimy, a mały lubi to co my;-)
Bedzie morszczuk ew. dorsz.
Ja robie krokiety, barszcz z uszkami, pierogi z kapustą, groch z kapustą - to na wigilię. Na resztę salatki warzywową i gyrosa, piekę schab nadziewany, z ciast to pierwszy raz 3 bita robie(jadłam w pracy i bardzo mi smakował, a wydaje się mało skomplikowany) sernik i makowiec kupię. Zastanawiam się czy bigos gotować, może jak starczy czasu.I nie w iem co jeszcze, jak nie bigos to może gulaszową zrobię, bo m bardzo chce.
Jutro na zakupy idę, mam bony to mogę szaleć;-)

Ostatnia edycja:
witajcie
aneteczka to mozesz szalec z bonami
u nas dalej nic nie wiadomo lipa jak nic bo tak bym poczekala z zakupami a tak niewiadomo czego sie spodziewac.
a jak dostaniemy to bede miala na normalne zakupy wtedy i tyle;-)napewno sie nie zmarnuje;-)tylko fajnie by bylo cos wiedziec
ja dzis za bigos sie biore.zrobie jeszcze farsz do pierozkow i na jutro sobie zostawiam lepienie no chyba ze wene bede miec;-)
a wieczorem wychodne mam:tak:

Dobry !!
ja kawke popijam juz koncze i biore sie za sprzatanie takie porzadne ;-)
ciacho cieszysz sie ze w koncu mrozik odpuscil hehe idzie odwilz do was :tak:
u nas wczoraj 4 st bylo :tak:

Aneteczka to fajnie ze bony dostalas ,przydadza sie :-):-)
Marzenka milego wypadu dzis :tak: rozerwiesz sie troche

Milego dnia uciekam :tak:

reklama
Do góry