reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny, widze temat swiat :)

My ubieramy zawsze choinke 23.12 wieczorem. Teraz trzeba bedzie jakos ja zabunkrowac zeby maly nie potlukl bombek i nie przewrocil jej..
Wigilia jak zawsze u nas.. pierwszy dzien swiat pewnie tez. Moze w drugi do babci pojedziemy.
A sylwek.. mielismy z moim isc do znajomych, ale skoro jego nie bedzie to zostaje w domu.

Kubus dzis nabil sobie pierwsza sliwe :-( lata po domu, nie patrzy pod nogi i takie sa skutki. Przykladalam lod ale chyba za pozno, bo siniak na czole zostal.. No coz pewnie nie ostatni...

reklama
witajcie dziewczyny
ja wczoraj caly dzien sie lumpiłam hehe
wczoraj zakonczylismy szczepienia pneumokoki i 5w1 mamy juz za sobą a prosze o rade na co wy szczepiłyscie swoje dzieciaczki bo zastanawiam sie jeszcze nad rotawirusami ale sama niewiem moge troche poszalec z racji tego ze pneumo mielismy darmowe
ja w sobote robie generalne porzadki a w poniedzialek mąż jedzie do glinika po swiezo sciętą choinke
ja za duzo na swieta nie robie bo my w tym roku goscimy sie u rodzinki

aniolek na pewne nie ostani guziol, takie uroki dziecka;-) my tez tak ubieralisy ale jaki sens jak wigili u rodzicow to czlowiek nawet nie nacieszy sie nia
owca my tez po obiedzie, ja lazienke na blysk wypucowalam prachnie sobie schnie a pozniej mam tone do ukladnia, ktora chetna?:-D:-D
mati ja swoich nie szczepilam na to bo wtedych tych szczepionek nie bylo na rynku
tutaj wiekszosc nie szczepila na te dodatkowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas choinka zawsze w wigilię ubierana (rok temu jedynie wcześniej, ale dlatego, że chciałam się trochę nacieszyć, a zaraz po świętach lecieliśmy do PT).
Aniołek - i tak długo Ci się bez guza uchował :tak: Gabryś pierwszego zaliczył jak miał kilka tygodni, dostał od "kumpla" książeczą w łeb :-p

mati- ja nie pomogę, szczepię małego refundowanymi. Pomijając kwestię finansową, nie ufam tym nowym i tyle.

Ale tu sie ruch zrobil haha ;-);-)

ciacho ja wczoraj sie mojego naskladalam takze nie pomoge ci !! :-p
mati ja tez nie szczepilam dodatkowymi...mnie sie wydaje ze to tylko nabijanie ludzi na kase ale to moje zdanie :tak:
tu za granica dzieciaki byly zaszczepione dodatkowo na ospe i pneumo ale tylko dlatego ze tu sa one obowiazkowe a my ich nie mielismy jak przyjechalismy tutaj :tak::tak:

Aniolek guzy dopiero sie zaczna, niestety ciezko takiego szkraba upilnowac ktory wszedzie wlazi :tak:

A tu fotka mojego czworonoga :happy:

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 25
  • 003.jpg
    003.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 27
no niedobre wy nie pomozecie :-D:-D
owca u nas tez sie szczepi na ospe a pneumo to teraz nie wie jak jest bo w tych szczepieniach co chwile sie zmienia, mloda super z tofikiem:-D
yola z ladnym towarzystwem sie twoj syn zadaje:-p:-D

Yola ty nie dobra haha....:-p:-D..dawaj jakies fotki Gabrysia bo cos za rzadko go nam pokazujesz :tak::tak::tak:

Ciacho a to teraz macie na ospe tez darmowe szczepienia ?? bo kiedys nie bylo z tego co wiem :shocked2::shocked2:

reklama
Do góry