reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laseczki;-)
megi dobrze ze juz zuzia w domku przynajmniej nie musicie latac i sie wymieniac..co w domu to w domu a zdrugiej strony jak trzeba to trzeba;-)
ciacho zaraz lukne na twoj blog mam nadzieje ze domek jest;-)
powiedz mi kochana ile dajesz tej maki ziemniaczanej do jablek?bo ja chyba dalam za malo i mi ten mus mi sie nie trzymal za bardzo...ale i tak smaczny wyszedl i szybko poszedl;-)
ja w sobote mam wychodne z dziewczynami...;-)
w sylwka maja przyjsc do nas znajomi zobaczymy czy to wypali...poki co moj nic jeszcze niewie:-D

dzien dobry
marzenka domek stoi moj sie smieje ze brakuje kurzej stopki:-D:-D
a maki daje tyle zeby sie gęste zrobilo a tam jest podane 1 łyzka mąki ziemniaczanej mozesz dac z czubkiem
powiem ci ze to jeden z lepszych jablecznikow jakie jadlam w zyciu

Hejo
Dajcie jakieś przepisy na pierniczki i potrawy wigilijne ... musze już na zakupy jechać a nie mam pojęcia do jedzonka uczykować. My chyba też tym razem kolację wigilijną sami u siebie :)

Czołem!!
A my dziś prawie cały dzień sami, mój wpadnie na obiad i zaraz z powrotem mają obstawe jakąś do późna wieczorem.
Ja tam tradycyjne potrawy robię, barszcz z uszkami, ryba po grecku, filety smażone bo karpia nie lubimy, pierogi, krokiety, jakieś śledziki, kapusta z grochem, coś tam jeszcze wymyślę ale te 100 procentowo muszą być:tak: no i wiadomo jak na święta bigos, sałatki, ciasta. Bigos juz chyba w sobotę sobie ugotuję, m mi pomoże.
No i właśnie kiedy ubieracie choinkę?? mój chce już teraz w weekend Zuzia też już truje:sorry:
owca pytałaś czy sylwester z noclegiem? no pewnie no chyba chłopaki nie wyobrazają sobie zabawy bez wypicia czegoś:-D my z mychą bez przesady bo przecież mamy dzieciaki do pilnowania...
future boję się o Pawła a co nie?! ale co mam zrobić, może nie złapie, Zuzia dostaje leki i może wnet jej przejdzie:tak: nie panikuję.

reklama
Hej
ja dzis szybciej wrocilam bo musialam odebrac mloda bo byli w teatrze wiec tym sposobem obiad juz zjedzony :-):-)

masakra jak u was jest zimno :szok: u nas to 1 na plusie jest a na minusie to maks - 5 w nocy hehe...
wspolczuje takich mrozow brr...

pozniej wlece :tak:

Do góry